string(1) "p"

De nieuwe RGB-IC LED-strip

We verwelkomen met trots de nieuwste LED-strip in ons assortiment

Een nieuwe generatie LED-strips

RGB-IC Led strips
De nieuwe RGB-IC LED-strips zijn mooier en veelzijdiger dan ooit. De RGB-IC heeft een zeer kleine voetafdruk, waardoor u meerdere meters van de strip in een kleine ruimte kunt combineren. Door deze unieke eigenschap kunnen ze worden gebruikt als zeer decoratieve elementen in bijna elke kamer.

De toepassingsmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt: of u nu kasten of planken wilt verlichten die met RGB-IC LED-strips zijn uitgerust, of u hebt een kledingkast die leeg staat omdat het binnen te donker is, of u gebruikt RGB-IC LED-strips als een aantrekkelijk kleuraccent op uw bank of bedhoofd - praktisch overal waar de strip past, haalt u kleurrijke lichteffecten in huis.

U kunt ze ook gebruiken als indirecte verlichting bijvoorbeeld voor het verlichten van productoppervlakken, schilderijen of foto's. Dit resulteert in prachtige lichteffecten die perfect zijn voor bars en restaurants, maar ook voor binnen of buiten het huis.

Bediening
RGB-IC LED-strips kunnen met de afstandsbediening worden bediend met behulp van de kleurknoppen op de afstandsbediening. De kleur van de afstandsbedieningen verschilt per model, dus let hierop bij de aankoop. Er zijn ook modellen waarbij u een aparte controller moet gebruiken, maar die worden steeds zeldzamer. U kunt ze zo instellen dat ze knipperen of op één kleur blijven branden, u kunt ze tussen kleuren laten vervagen of ze zelfs in een reeks van verschillende kleuren zetten, dat is de nieuwe optie van RGB-IC.

Kwaliteit
Lideka LED-strips zijn van een uitstekende kwaliteit. Ze komen in verschillende kleuren en lengtes, zodat u kunt vinden wat u nodig hebt voor uw toepassing. Deze nieuwe generatie lichten zijn enkele van de meest geavanceerde op de markt met functies zoals kleurcombinaties, knipperen modi, helderheid controle, timing modi, en nog veel meer.

Neem snel een kijkje bij onze LED-strips collectie!