Foto: 2019/vlaggenmast-kerstverlichting-hip-2019.jpg

De hipste kerstverlichting van 2019

Het is begin september en de scholen zijn weer begonnen. Verlichting hebben we nog niet nodig tenzij je echt een avondmens bent.

Rond een uur of half negen is het ondertussen wel donker buiten. Een klein schemerlampje voor bij het lezen is daarom geen overbodige luxe. Maar om nu al na te gaan denken over de hipste kerstverlichting van 2019 is wel erg ver gezocht hoor ik je al denken. Voor veel bedrijven is dit niet het geval. Zeker de grote interieurwinkels denken al heel wat maanden vooruit zodat ze de trends van 2019 op de voet kunnen blijven volgen.

Zo gepiept!

Merendeel van de gezinnen hebben rondom de kerst volop last van stress. Ze willen voldoen aan het perfecte ideaalbeeld om gezellig met de familie te dineren. Ze willen het iedereen naar de zin maken en dit is iets waar merendeel van de gezinnen over zit te piekeren. Het vergt veel organisatie kracht om de eerste en tweede kerstdag goed door te komen. Kerstverlichting kan normaal gesproken ook de nodige frustratie opleveren rond deze periode. Het komt veel mensen bekend voor dat wanneer je eindelijk de motivatie hebt om de kerstboom op te tuigen, je erachter komt dat alle lichtjes in de knoop zitten en je alles handmatig eruit moet sjorren. Hoe fijn is het wanneer de fabrikant hier al uitgebreid over nagedacht heeft? De vlaggenmast kerstverlichting is een mooi voorbeeld van kerstverlichting om je de onnodige irritatie en frustratie te besparen. Binnen een handomdraai heb je de kerstverlichting opgehangen. Het systeem werkt hetzelfde als het hijsen van de Nederlandse vlag. Op het moment dat je de kerstverlichting buiten hebt hangen dan is het wel belangrijk om bij storm de lampjes te verwijderen. Maar voor de rest is het de oplossing om de kerstboom binnen een mum van tijd op te tuigen.

Kerstman kerstverlichting

In het verleden vonden we kerstmannen saai en ouderwets. Zeker de plastic opblaasbare kerstmannen doen merendeel denken aan goedkope rommelmarkten. Hier kan je deze ouderwetse exemplaren nog voor een habbekrats kopen. Een tijdlang hebben we ze niet meer in het straatbeeld gezien. Eind 2019 komen de kerstmannen weer gezellig terug. Dit keer in een ander jasje en dus wat moderner gekleed. Al kunnen we hem nog steeds herkennen aan zijn lange witte baard en zijn tas vol cadeautjes. Vooral kinderen zijn gek op de nieuwe kerstman maar dit is niet zo gek want welk kind zit niet te wachten op cadeautjes? De verlichte kerstman is zowel bedoeld voor in de tuin als in de woonkamer. Hij vrolijkt de sfeer op rondom het huis en een extra lamp is in feite overbodig.

Reacties