Allerlei soorten verlichting

Van Kreuningen is een complete woninginrichter. We adviseren u graag bij de keuze van meubels, vloeren, wandbekleding en raamdecoratie. 

Wat een enorme keuze

Basisverlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting. Als je daar de goede keuzes in maakt wordt de combinatie ervan een gezellig lichtplan voor elke ruimte in je huis. Bij Van Kreuningen vind je de juiste combinatie van verlichting en interieur. Wij bieden een grote collectie lampen: hanglampen, vloerlampen, bureaulampen, wandlampen, booglampen en tafellampen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Lampen maken het verschil

Als je een paar goed gekozen eyecatchers in huis hebt, kun je die met het juiste lichtplan uitlichten. Je kunt ook met een uitgesproken designlamp de ruimte iets bijzonders geven. Lampen bestaan er voor elke smaak en voor elk budget. Een hanglamp als een klassieke kroonluchter of de moderne variant in halogeen of Led. Nostalgisch of juist heel trendy. En ook als je een bestaande lamp een tweede leven wilt geven kan een nieuwe lampenkap een enorm verschil maken. Maatwerk is daarbij zelfs ook mogelijk.

lampen

Lampen in alle stijlen en kleuren

Van Kreuningen is een complete woninginrichter. We adviseren u graag bij de keuze van meubels, vloeren, wandbekleding en raamdecoratie. In elk vertrek hoort een bijpassende verlichting. Een goed gekozen lamp is daar een belangrijk onderdeel van. Bij Van Kreuningen bieden we lampen voor elke smaak en voor elk budget.