Foto: pure-original-verf-zomer-lente-kleuren

Pure & Original lanceert nieuwe voorjaars- en zomer kleuren 2019

Komend seizoen wordt de huidige kleurencollectie van 166 kleuren aangevuld met de eerste limited edition kleurencollectie.

Spring Summer 2019, kleuren van over de hele wereld, zomerse tinten, vol kleur, vol passie!

De namen die Pure & Original geeft aan haar kleuren, geven al een goede 'beeld’ hoe ze zijn, denk bijvoorbeeld aan de kleur Elephant Skin of Ashes. Ook nu spreken de namen voor zich. 

Zeven nieuwe kleuren met zeven voorzichzelf sprekende namen

Dusty Lavender - Als de zwoele zomerwind waait over het lavendel veld, komen de fijnste geuren vrij: zacht, intens, kruidig en levendig.
Butterscotch - Een kruidige kleur, als de ondergaande zon, grassen in een warm landschap of als gezelligheid rondom een kampvuur.
Coral - Vol leven en kleur, als een wereld op zich, om zo in te verdwijnen. Excentriek en uitbundig.
Chalky Coral - Een zachtere variant van Coral, een krachtige roze met grijze tint. Een kleurrijke, en toch rustige kleur.
Soft Flamingo - De onschuld van een kleine flamingo, zachte veren, verfijnd en teder.
Spring Blossom - De bloesem op de eerste lente dag is alsof de wereld weer opengaat: zoet ruikende bloemen in zachte wit/roze tinten.
Calm - Verstild, kom helemaal tot rust.

De kleuren zijn leverbaar in alle verfsoorten; Fresco kalkverf, Licetto matte en hyper afwasbare muurverf, Marrakech Walls, Classico krijtverf, Carazzo vloerverf, Traditional Paint lak en Kalei.

Over Pure & Original.

Pure & Original is een Nederlands verfmerk wat zich onderscheid door professionele, exclusieve wandafwerking. Het merk staat bekend om haar krijt- en kalkverven in naturel tinten, maar ook de volle tinten en meer unieke afwerkingen zoals de Marrakech Walls zijn steeds meer in trek. Alle verfsoorten zijn op waterbasis en worden gekleurd met natuurlijke pigmenten.

 

Reacties