Pure & Original - Selected by Huizedop

Pure & Original is een Nederlands bedrijf met een breed assortiment verschillende verfsoorten in het hoge segment.

22 Juni 2020

Hun meest bekende verfsoort zijn de Fresco kalkverf en de krijtverf, Classico genaamd. Kleuren welke het meest geassocieerd worden met het merk zijn vaak zachte grijstonen, beige en wit, welke door de jaren heen tot perfectie zijn ontwikkeld. 
 
Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de producten van Pure & Original is onder andere dat de verf direct klaar is voor gebruik en eenvoudig zelf aan te brengen is. Dit zie je onder andere ook terug in de Marrakech Walls, een tadelakt / betonlook verf en de Fresco kalkverf. Beide verven hebben
kleurnuances, een exclusieve uitstraling en zijn gemakkelijk zelf aan te brengen.
 
Pure & Original werkt al langere tijd samen met Judith Doppenberg van Huizedop om zoveel mogelijk mensen te inspireren met hun verven. Huizedop is een platform waar je inspiratie opdoet voor je woning. Van leuke woongadgets, prachtige meubels, ideeën qua inrichting en styling en natuurlijk wordt er veel geverfd in huis en daar is ook erg veel informatie over te vinden op de social mediakanalen van Judith.
 
“Tijdens de bouw van onze woning hebben we een imposante gashaard laten bouwen. Ik wilde hier graag een donkere betonlook op hebben. Het kachel­bedrijf kon dit niet doen en beton cire aan laten brengen door een stukadoor werd een duur grapje. Ik ging dus op zoek naar een alternatief en kwam uit bij de Marrakech Walls van Pure & Original.
 
“De kleuren zijn uniek, maar vooral de kwaliteit van de verf spreekt mij erg aan. De enorm matte finish is prachtig en natuurlijk de unieke kleurnuances in de Marrakech Walls. Er is geen andere verfsoort die zo makkelijk in gebruik is waarmee je dit effect creëert. Maar ook de andere verfsoorten uit het assortiment zijn heel fijn om mee te werken.” Aldus Judith Doppenberg van Huizedop.
 
Samen met Judith heeft Pure & Original een ’Selected by Huizedop’ collectie samengesteld met haar favoriete kleuren. Deze kleuren heeft Judith toegepast in haar eigen woning en daarnaast is er een inspiratiebrochure gemaakt waarin je meer kunt lezen over de toegepaste kleuren, de gemaakte keuzes en waaruit je inspiratie kunt opdoen voor jouw eigen woning.

Reacties