string(1) "a"

Noordwand presenteert nieuwe behangcollectie met etnische invloeden

Het nieuwe jaar begint bij Noordwand met een prachtige nieuwe collectie: Zero.

Een uitgewerkte collectie van hoogwaardig vinyl op vliesbehang. Reis mee door de afgelegen gebieden van Afrika en vind rijke prints, mooie structuren en warme kleuren die zijn afgeleid van aardetinten. In de Zero collectie vinden we geometrische prints met tribal invloeden. Niet alleen met rechte lijnen en strakke vormen, maar ook veel handgemaakte prints.

 

De eyecatcher uit de collectie is de print met exotische dieren als panters, doodshoofdaapjes en het nationale symbool van Oeganda: de kroonkraanvogel. Een behang dat perfect past in de trend die we veel zien met exotische dieren en planten. Deze print is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren; beige, oker, diepgroen, indigoblauw, siennarood en antracietgrijs.

 

Rijke, aardse kleuren

Het kleurenpalet van de Zero collectie is levendig en rijk. De kleuren zijn afgeleid van aardetinten en voelen daarom warm aan. De kleuren zijn gebaseerd op natuurlijke en minerale pigmenten als oker, sienna en indigo. Diepe kleuren met een matte, kalkachtige finish. Gouden details zorgen voor een luxe touch en voegen spanning, glans en elegantie toe. Omdat goud mooi combineert met het aardse kleurenpalet, blend deze kleur mooi in het palet.

 

Natuurlijk en warm

In 2020 borduren we voort op de interieurs die in 2019 te zien waren. Milieu en duurzaamheid zijn in de hele samenleving een belangrijk thema. Dit zien we ook terug in ons interieur. We zien veel natuurlijke materialen, texturen en aardetinten. Het behang uit de Zero collectie past naadloos in een natuurlijk interieur. De prachtige natuurlijke structuren als steen, de kalkmatte afwerkingen en mooie aardetinten combineren goed met materialen als rotan, hout, bamboe en aardewerk. Door structuren en texturen te combineren, te kiezen voor imperfecte en ruwe afwerkingen creëer je een etnisch en robuust decor. De diepe aardetinten zorgen voor een warme uitstraling.

 

Licht en rustig

Liever een subtieler en rustiger interieur? Ook daar lenen de natuurlijke kleuren en matte ondergronden van Zero zich goed voor. De lichte offwhite, beige en grijstinten uit Zero combineren mooi met wit. Door eerlijke en natuurlijke materialen te gebruiken, als wol, jute en hout kies je voor een rustige basis.

 

 

Over Noordwand

Noordwand is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van behang. Met exclusieve collecties die worden geïmporteerd uit onder andere Italië, Frankrijk en Engeland, is Noordwand een grote speler op de Nederlandse en Belgische behangmarkt.

De Zero collectie wordt begin 2020 verspreid bij verschillende behang- en interieurspeciaalzaken door heel Nederland en België.

Reacties