Trend in bloei

Floral Fantasy: met de eerste lentebriesjes komen de bloemenprints uit de modewereld overgewaaid naar het interieuruniversum.

Weelderige bloemen zijn niet meer weg te denken in huis. De speelse lijnen spreken tot de verbeelding en halen een romantische sfeer in huis. Bye strak wit, hello gezellige bloemen.

WALL OF FLOWERS

Om je hele interieur nieuw leven in te blazen, hoef je lang niet alles te veranderen. Geef je kamerwanden een nieuwe look en je komt al een heel eind. Omgeven door een weelderig boeket bloemen ogen de wanden van je interieur fleurig en fris.

Excentrieke muren

Voor iedereen die het gehad heeft met brave en inspiratieloze muurbekleding, is Euphoria uit de collectie Curiosa van Arte de oplossing. Het dessin bestaat uit excentrieke bloemen- en vogelprint in een aparte tekenstijl.

De mooiste lentetaferelen op je muur

Een extravagant dessin met een Japanse toets, dat is muurbekleding Sakura uit de collectie Flavor Paper for Arte. De lentebloesem staat symbool voor de schoonheid en de vergankelijkheid van het leven. Deze stijlvolle print combineert de Japanse sereniteit met de romantische bloementrend.

reacties
anderen bekeken ook

Verf bij REE, Heemstede

Behang bij REE

Hoe werken wij?

Met fotobehang zorg je voor een persoonlijke touch

Guido van Loon

Zo zorg jij voor een retro interieur

Guido van Loon

Soorten behang: welk behang wordt het?

Guido van Loon
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie