Foto: een-kastje-101-karakters

Histor & Piet Hein Eek: Een kastje 101 karakters

Histor en Piet Hein Eek dagen Nederland uit met de campagne 'Een kastje 101 karakters'.

Histor en Piet Hein Eek slaan de handen ineen en dagen Nederland uit met de campagne 'Eén kastje 101 karakters'.

 

Tijdens de Oktober Woonmaand start Histor de campagne ‘Eén kastje 101 karakters’, een initiatief waarin Nederland wordt uitgedaagd om met de lakken van Histor karakter te geven aan een ongelakt Piet Hein Eek kastje. Het kastje is speciaal voor Histor ontworpen en slechts in zeer beperkte oplage geproduceerd. De meest bijzondere ideeën worden op 9 november, met hulp van ervaren Histor verfexperts, door de bedenkers ervan tot leven gebracht. 

 

Histor roept iedereen in Nederland op dit bijzondere kastje karakter te geven. Op de actiesite www.histor.nl/101karakters kun je t/m 15 oktober een karakteromschrijving in woord en beeld, inzenden. De mooiste en meest onderscheidende ideeën worden op zaterdag 9 november in de werkplaats van Piet Hein Eek in Eindhoven tot leven gebracht. Op die dag staat een selectie van de 101 kastjes klaar om met de lakken van Histor tot echte collector’s items te worden omgetoverd.

 

De jury, bestaande uit o.a. Annet Niterink, hoofdredacteur van 101Woonideeën, gaat vooral op zoek naar bijzondere ideeën. Ook Piet Hein Eek laat zich verrassen door de inzendingen die het ongelakte kastje karakter gaan geven:

 

"Dit is de eerste keer dat ik iets heb ontworpen, dat door een ander afgemaakt moet worden. Mijn werk is pas echt af, als het kastje is beschilderd. Daarmee komt het ontwerp tot leven."

 

De kastjes, die een dag nodig zullen hebben om goed te drogen, worden na afloop bij de deelnemers thuisbezorgd. Histor laat met dit initiatief zien dat er ontzettend veel mogelijk is met de Perfect Finish lakken. Mylène Heystek, (Marketing Directeur) : “We laten met de campagne ‘Eén kastje 101 Karakters’ zien dat er nog veel meer mogelijk is dan een kastje alleen een kleur te geven. Daar komt vaak meer bij kijken. Daarom is op 9 november een team van Histor experts aanwezig om de winnaars met raad en daad bij te staan en hen te helpen het prachtige resultaat dat ze voor ogen hebben te realiseren.”

 

Eén kastje 101 karakters is te volgen op Facebook, Twitter en de actiesite www.histor.nl/101karakters.   

 

Evenement: ‘Eén kastje 101 karakters’

Datum: 9 november 2013

Locatie: Werkplaats Piet Hein Eek, Halvemaanstraat 30 / 5651 BP Eindhoven

Tijdstip: 11.00u tot 14.00u 

 

Over Histor Perfect Finish lak

De vierkante pot van Histor Perfect Finish lak is ontzettend handig in gebruik. Hij opent makkelijk, ligt door zijn vorm lekker in de hand, schenkt zonder te knoeien en sluit makkelijk. Ideaal voor wie wél van een kleurtje houdt, maar niet op zijn tapijt!

 

Meer informatie: www.histor.nl/101karakters

 

Publicatiedatum: 10 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties