Foto: amzona-krijtverfcollectie-2020-pink-velvet

Het groenste kleurenpalet van 2020

Alle 34 kleuren Amazona krijtverfcollectie zijn 100% ecologisch.

Amazona roept Velvet Pink uit tot groenste kleur van het jaar 2020. Net als Vert de Bleu Zonnestraal Oker, Mandarine en de 30 andere kleuren van het ecologische krijtverfmerk. De verf is namelijk gemaakt op basis van natuurlijke grondstoffen en kleurpigmenten, is gifvrij en bevat geen oplosmiddel (VOS) of stoffen die niet afbreekbaar zijn. Alle kleuren zijn dus 100% ecologisch en vormen samen het groenste kleurenpalet van 2020.

Is jouw goede voornemen om je interieur te verduurzamen? Streef je een ecologische levensstijl na? Of wil jij gewoon een gezondere woonomgeving? Dan is de 100% ecologische krijtverf van Amazona de juiste keuze. Hier zitten geen ongezonde stoffen in en is daarom veilig voor je woonomgeving én voor de aarde. Happy new home!

Nice to know

- Amazona krijtverf is 100% ecologisch.
- En geschikt voor muren, hout en vele andere toepassingen.
- Het heeft een uitstekende dekkracht en kleurverzadiging door de hoge dosis natuurlijke pigment. Meestal is 1 laag verven al voldoende bij een verbruik van 8-9m2 per liter.
- Doordat de kleuren zijn opgebouwd in kleurenpaletten is het nog eenvoudiger om kleuren te kiezen en op elkaar af te stemmen.
- Er worden geen dierlijke producten in de ecologische krijtverf gebruikt, hierdoor verf je dus ook nog eens heel vegan!

Meer informatie of inspiratie?

Kijk op www.amazona.nl of op het Instagram-, Facebook- en YouTube-account van Amazona. 

Meer van Amazona BV
Reacties