Foto: 2021/forest-friends-behang-verkrijgbaar-esta-home.jpg

Forest Friends behang

Het kleurenpalet van het Forest Friends behang, verkrijgbaar via ESTAhome.nl is als een mooie boswandeling in de herfst.

Een moederbeer met haar jong, een slimme vos balancerend op de lange takken van een enorme beukenboom, een eekhoorntje die tevreden aan een nootje knabbelt: deze vrolijke dierenvriendjes toveren de kinderkamer om tot een sprookjesachtig bos. Dwaal langs bomen en struiken, luister naar het geritsel van de blaadjes en neem een kijkje in de magische wereld van de bosbewoners!

Een warme deken

Het kleurenpalet van Forest Friends is als een mooie boswandeling in de herfst. De vallende blaadjes, het zachte mos, de opkomende zon die door de mistige wolken priemt, de enorme kastanjes en de vele paddenstoelen vormen samen een warme deken van kleuren.

Van cirkels tot een hele muur: ontdek de natuur!

Naast behang vind je in onze nieuwe kindercollectie ook prachtige fotowanden en behangcirkels. Een boerderij met varkens, kippen en koeien, een olifant banjerend door de jungle of een prehistorisch landschap vol dinosauriërs: er valt eindeloos veel te ontdekken in deze fantastische natuurprints. De behangcirkels zijn zelfklevend en daardoor heel eenvoudig aan te brengen. De ideale optie voor een snelle mini-makeover.

Productinformatie en verkoopadressen

Het behang uit Forest Friends kost €37,95 per rol (53cm. x 10.05m.). De behangprints zijn gedrukt op een duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang dat gebruiksgemak verzekert: lijm de muur in, breng het behang droog aan en klaar! Je hebt voor vliesbehang geen behangtafel nodig en het behang is zelfs jaren later ook weer eenvoudig te verwijderen.Voor alle behangprints uit Forest Friends zijn uitsluitend verven en inkten gebruikt die op waterbasis zijn en vrij van oplosmiddelen.

Forest Friends is verkrijgbaar via de webshop ESTAhome.nl, de woninginrichter en bij de betere verf- en behangspeciaalzaken. Kijk voor meer informatie over Forest Friends en andere collecties op ESTAhome.nl of stuur een e-mail naar hello@estahome.nl.

Reacties