Flexa Visualizer app

Kijk, deel, verf: laat je inspireren door de Flexa Visualizer App.

Verfadvies

Met de Flexa Visualizer-app kun je verschillende verftinten uitproberen nog voordat je een kwast in de hand neemt. Het kiezen van de exacte kleur voor jouw woning is nu makkelijker en leuker dan ooit.

Vernieuwde Flexa Visualizer App

De juiste kleur heeft enorme invloed op je woning en op hoe jij je voelt, daarom hebben we het kiezen van de ideale kleur makkelijker en leuker dan ooit gemaakt met de Flexa Visualizer app.

Deze app maakt het spelen met honderden kleuren mogelijk, je ziet je muren direct en live op je scherm transformeren. Je kunt dus experimenteren en er zeker van zijn dat je jouw perfecte kleurenpalet vindt.

Zodra je de gratis app hebt gedownload op je iPhone of Android-telefoon kun je de kamer die je graag zou willen schilderen scannen, gebruik de live modus om gelijk een transformatie te zien, of sla het op als foto of video. Het is simpel, klik gewoon op het scherm waar je zou willen schilderen en probeer verschillende kleuren uit. Zo krijg je een goed beeld van hoe je kamer eruit komt te zien.

Laat je inspireren door de wereld om je heen met de vindingrijke Kleurkiezer-technologie. Of het nou gaat om je favoriete kussen of een mooi schilderij. Zodra je jouw favoriete kleur hebt gevonden zal de app deze vastleggen en een kleurmatch vinden die je direct terugziet op je muren. De mogelijkheden zijn oneindig!

Als je het moeilijk vindt om een keuze te maken kun je gewoon al je kleurideeën opslaan en delen met familie en vrienden. Het is snel en makkelijk, en zij kunnen zelf ook unieke kleursuggesties doorsturen.

Zodra je jouw perfecte kleurenmatch hebt gevonden zorgt de Flexa Visualizer App ervoor dat je gelijk aan de slag kunt. Je kunt een winkel zoeken via de App, zodat jouw droominterieur binnen de kortste keren werkelijkheid wordt.

Bij Flexa geloven we dat kleur krachtige emoties kan oproepen, dus is het belangrijk dat je blij en zelfverzekerd bent wanneer je een kleurenschema kiest voor jouw muren. Het is ook gewoon ontzettend leuk om te doen!

Flexa Visualizer App downloaden

Download nu gratis de nieuwe Flexa Visualizer App en geniet van een wereld van kleur binnen handbereik: