Graham & Brown behang en kleur van het jaar 2019

Graham & Brown, het toonaangevende Engelse interieurmerk gespecialiseerd in behang en verf, kondigt met trots zijn Behang van het jaar 2019 aan: Tori.

16 September 2018

Met Tori wordt de oosterse kunst geroemd. Het behang heeft een uniek vogelmotief in Chinoiserie-stijl, dat subtiel met de hand werd geschilderd en uitgewerkt.

Het behang heeft een diep en koninklijk blauwgroene kleur en is bedrukt op een luxe en vezelig gestructureerd oosters papier met een subtiele glinsterende glans van zijde. Tori wordt bedrukt volgens de hoogste print en kwaliteitsnormen geproduceerd en is ook verkrijgbaar in een aantal andere kleurstellingen.

Naast het Behang van het jaar 2019 heeft Graham & Brown eveneens de Kleur van het jaar 2019 bekendgemaakt: Tiru. De keuze van dit jaar speelt in op de trend van weelderige kleuren en luxe afwerkingen. De verf van Graham & Brown worden in verschillende afwerkingen en effecten geleverd. Om het Behang en de Kleur van het jaar 2019 collectie compleet te maken presenteert Graham & Brown ook vijf nieuwe luxe metallic verfkleuren.

'We hebben Kabuki gekozen als een belangrijke designinvloed voor 2019, net als voor het Behang en de Kleur van het jaar 2019. Met een rijke geschiedenis, een verstrengeling van spirituele betekenissen en een mix van prachtige beelden, inspireerde Kabuki dit glamoureuze papier en kleur die traditionele kunst vertalen naar een statement in moderne stijl.' - Paula Taylor, kleur- en trendspecialist.

Het behang is per direct te koop via de website: www.grahambrown.com de verf vanaf eind september.