Nieuw: configureer & bestel JASNO raamdecoratie online

Nu ook online bestellen bij JASNO!

03 Juni 2019

JASNO, producent en leverancier van maatwerk raamdecoratie, lanceert een webshop met 3D configurator. Stel het gewenste raamdecoratieproduct samen in de configurator, bestel direct in de webshop of schakel de hulp van een JASNO dealer in. Neem een kijkje op shop.jasno.com.

Stel vanaf nu JASNO folds (vouwgordijnen), swings (verticale lamellen), blinds (jaloezieën) of dakraam shutters in 3D samen in de nieuwe online JASNO configurator. Vul de gewenste maten, kleuren en opties in en zie direct hoe het product eruit komt te zien.

Beleving staat voorop

"De webshop is een zeer belangrijk instrument om de consument te kunnen bereiken, zonder de beleving uit het oog te verliezen,” aldus directeur Simon Sants. “Consumenten denken niet meer in termen van winkelopeningstijden. Ze willen 24/7 toegang hebben tot informatie, producten kunnen samenstellen en kopen. Met onze configurator kun je JASNO maatwerk raamdecoratieproducten naar wens samenstellen én zien hoe het past in een interieur.”

Service

De geconfigureerde producten zijn rechtstreeks via de webshop te bestellen en zelf te monteren. Maar het is ook mogelijk de configuratie op te slaan, met een dealer te delen en het inmeten en monteren aan een professional over te laten. Hiermee bepaal je zelf de gewenste mate van service, op het moment dat het jou uitkomt. Sants: “Op deze manier kunnen we samen met onze dealers de consument optimaal bedienen met JASNO raamdecoratie."

Nieuwe collectie shutters en blinds

Recentelijk nog lanceerde JASNO een compleet nieuwe collectie shutters en jaloezieën. Sants: “Achter de schermen blijven we continue doorontwikkelen en verbeteren. Hiermee zijn we in staat om blijvend in te spelen op de wensen en behoeften van de hedendaagse consument.”

Reacties