Foto: RoombaCombo_j9

Nieuwe Roomba Combo j9+ is de krachtigste 2-in-1 op de markt voor autonoom schoonmaken

iRobot OS 7.0 biedt unieke Dirt Detective-intelligentie aan de nieuwste en meest geavanceerde Roomba’s

23 September 2023

Gebruikers moeten erop kunnen vertrouwen dat hun huishoudrobot intelligent genoeg is om te voorkomen dat de robot er zelf een rommel van maakt, het werk afmaakt zonder onderbrekingen en schoonmaakt volgens persoonlijke voorkeuren van de gebruiker. iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), marktleider op het gebied van consumentenrobots, kondigt vandaag twee van zijn slimste en krachtigste modellen aan - het vlaggenschip, de Roomba Combo® j9+ robotstofzuiger en dweilrobot en de Roomba® j9+ robotstofzuiger. De Roomba Combo j9+ heeft een nieuwe Clean Base® Auto-Fill Dock die automatisch vuil leegt en de robot bijvult met vloeistof. iRobot onthult ook iRobot OS 7.0, dat de automatisering van schoonmaken optimaliseert met de toevoegingen van Dirt Detective en SmartScrub. De Roomba Combo j9+ en Roomba j9+ voegen zich bij de onlangs aangekondigde Roomba Combo j5+ en Roomba Combo i5+ als onderdeel van iRobot's uitgebreide serie van robotstofzuigers en dweilrobots die iedereen een betere manier bieden om schoon te maken zoals zij dat willen. 

iRobot OS 7.0 - Maakt je huis schoon precies zoals jij dat zou doen

Op basis van de gewoonten, de woning van de gebruiker en zelfs de seizoenen combineert iRobot OS inzichten en technologie om een schoonmaakervaring te creëren die is afgestemd op unieke behoeften en voorkeuren. Gebruikers hebben de controle met de iRobot Home-app. Met iRobot OS 7.0 introduceert iRobot de nieuwe digitale technologieën Dirt Detective en SmartScrub voor de Roomba Combo j9+ en Roomba j9+. 

"Sinds de introductie van iRobot OS bieden we continu nieuwe functies en schoonmaakervaringen aan gebruikers, zodat ze op een intelligente en eenvoudige manier kunnen schoonmaken zoals zij dat willen", zegt Colin Angle, voorzittter en CEO van iRobot. "Met Dirt Detective onderscheidt iRobot zijn producten door een unieke schoonmaakervaring te introduceren. Dirt Detective laat onze krachtigste en intelligentste robots weten waar de vuilste plekken zijn in huis - en wat de beste manier is om die plekken schoon te maken. Dit niveau van intelligentie zorgt ervoor dat gebruikers hun schoonmaaktaken niet meer hoeven te plannen, omdat ze weten dat hun robot precies schoonmaakt zoals zij zouden doen." 

Dirt Detective: Plant, voorspelt en zorgt voor een uitstekende schoonmaakervaring

Een huishoudrobot moet slim en efficiënt zijn, direct naar de vuilste kamers gaan en doordacht genoeg zijn om bijvoorbeeld te weten dat het schoonmaken van een badkamervloer met een dweil als laatste moet gebeuren. Dankzij de Dirt Detective-intelligentie kan de Roomba Combo j9+ en Roomba j9+ automatiseren waar schoon te maken op basis van de schoonmaakgeschiedenis. Zo hoeven gebruikers niet na te denken over wanneer de robot weer aan het werk gezet moet worden. De robot leert van eerdere schoonmaaktaken om automatisch prioriteit te geven aan vuilere kamers en past instellingen aan zoals zuigkracht, schoonmaakroutes en dweilen.

Dirt Detective brengt: 

  • Overzicht van hoe schoon elke kamer is: Gebruikers van de Roomba Combo j9+ en Roomba j9+ kunnen nu hun iRobot Home-app raadplegen om kamer-voor-kamer te beoordelen hoe schoon hun woning is. iRobot OS houdt schoonmaaktaken en eerdere vieze plekken in huis bij om een beoordeling te geven welke kamers de meeste aandacht nodig hebben tijdens de volgende schoonmaakbeurt. 

  • Prioritering van vuile ruimtes: Met Dirt Detective kunnen de Roomba Combo j9+ en Roomba j9+ nu prioriteren waar gestofzuigd en/of gedweild moet worden. Op basis van welke kamers het laatst zijn schoongemaakt en welke plekken vaak extra vies zijn, zorgt Dirt Detective er automatisch voor dat de vuilste kamers worden schoongemaakt. Dirt Detective zorgt er ook voor dat de Roomba Combo j9+ robotstofzuiger en dweilrobot automatisch als laatste de badkamer schoonmaakt, zodat de bacteriën uit de badkamer niet door het hele huis worden verspreid. 

  • Slimme schoonmaakvoorkeuren: Dirt Detective maakt een aangepast schoonmaakplan op basis van kamer- en vloertype, waardoor drukbezochte ruimtes automatisch een grondigere schoonmaakbeurt krijgen en minder gebruikte plekken een lichtere schoonmaakbeurt. De Roomba Combo j9+ en Roomba j9+ weten zo dat er twee rondes gemaakt moeten worden in de keuken, meer zuigkracht ingezet moet worden in ruimtes waar tapijt ligt en zachter moeten stofzuigen op de gangen. De Roomba Combo j9+ kan ook automatisch meer dweilen en extra schrobben op plekken waar dat nodig is en minder op plekken waar dat niet nodig is.
Reacties