Foto: Pineut_SPA004_HR_9

Nieuw van Pineut: DIY HomeSpa

Dit najaar lanceert Pineut, bekend van hun DIY food & drinks, hun nieuwe HomeSpa-lijn.

04 Oktober 2023

Met producten van home sprays tot bath teas is de lijn perfect om deze herfst heerlijk te cocoonen in huis.

Thuis-wellness
In drukke tijden als deze is het belangrijk om af en toe een rustmoment te nemen. De do-it-yourself HomeSpa-lijn van Pineut creëert het gevoel van een luxe spa, maar dan gewoon thuis. Voeg enkele, eenvoudige ingrediënten toe aan de gedroogde bloemen en het genieten kan beginnen. Krijg een voldaan gevoel door zélf onderdeel van het maakproces te zijn. De home sprays laten iedere kamer fris ruiken. Regenachtige herfstdag? Warm op met een (voeten)bad tussen de goudsbloemen en het duizendblad. De pillow spray zorgt voor een goede nachtrust en de facial steam verzorgt de huid (en verstopte neus). Zo is het een feestje om thuis te zijn.

Puur natuur
De HomeSpa-lijn is zorgvuldig samengesteld uit kruiden, zouten en heerlijk geurende bloemen. Hierdoor is de lijn helemaal natuurlijk en vrij van conserveermiddelen en chemicaliën. De HomeSpa-producten worden geleverd in een geïllustreerde, herbruikbare pot of spuitfles: verantwoord verpakt en het staat ook nog eens mooi in huis.

Pineut Productiehuis
Pineut is een sociale onderneming die bij wil dragen aan een sociale en duurzame samenleving. Pineut is van mening dat iedereen in de samenleving een kans moet krijgen om mee te doen. Alle producten worden daarom geproduceerd in het Pineut Productiehuis: een plek in het leer-werkbedrijf Stroomopwaarts voor mensen die minder makkelijk mee kunnen komen in de reguliere arbeidsmarkt. Zo is een genietmomentje voor de een, een kans voor een ander.

De nieuwe HomeSpa-lijn bestaat uit 7 verwenproducten: twee home sprays, een pillow spray, twee bath teas, een foot bath en facial steam. Naast deze lijn, heeft Pineut ook DIY food & drinks in het assortiment. Genieten staat bij Pineut altijd centraal.

Voor de webshop zie pineut.nl

Reacties