Zwevend TV-meubel – Thijs

Thijs, zwevend, zorgt voor een ruimtelijk effect. Afmetingen: 180 x 46 x 45 cm

TV meubel Thijs

Zwevend tv-meubel Thijs zorgt voor een ruimtelijk effect in elke woonkamer. De kleur wit (ook andere kleuren mogelijk) in combinatie met zijn zwevende constructie zorgen ervoor dat jouw woonkamer optisch ruimtelijker oogt. In het ontwerp voor dit zwevend tv-meubel is er specifieke aandacht besteed aan de combinatie warmte en modern. Deze kernwaarde voor dit ontwerp zijn goed terug te vinden door het gebruik van de kleur wit en zijn minimalistische design. Deze combinatie zorgt ervoor dat zwevend tv-meubel Thijs modern oogt. De toevoeging van de eikenhouten fineer kubus aan het ontwerp zorgt voor een warme uitstraling.

Er is niet alleen goed nagedacht over het ontwerp van dit meubel. Er is ook aandacht geschonken aan zijn functionaliteit. Je kunt zo perfect al je apparatuur en bijvoorbeeld je games erin opbergen. Zo is alles netjes uit het zicht en kun jij lekker genieten van een avondje relaxt tv kijken. Om kabels netjes weg te werken kunnen wij naar jouw specificatie gaten boren in planken of achterzijde. Achter de twee rechterdeurtjes vind je 1 ruimte met daarin 1 plank die je in hoogte kunt verstellen. Achter het linkerdeurtje vind je 1 in hoogte verstelbare plank.

Specificaties en afwerking zwevend tv-meubel Thijs:

Breedte: 180 cm
Hoogte: 46 cm (meubel zelf)
Diepte: 45 cm
Garantie: 2 jaar
Kleur: Wit (ral 9003) is de standaard kleur en deze kleur is ook gebruikt voor de kasten op de foto’s. Je kunt echter kiezen uit meerdere kleuren.
Materiaal fronten: MDF en gespoten in een harde 2 componenten zijdeglans kleurlak (hoogglans tegen meerprijs). Wit (ral 9003) is de standaard kleur en deze kleur is ook gebruikt voor de kasten op de foto’s.
Materiaal kubus: onbehandeld eikenhout fineer. Je kunt dit zo laten, of je kunt het bijvoorbeeld zelf met meubel-olie kleuren.
Materiaal opbergelementen: solide plaatmateriaal met een dikte van 18 mm en afgewerkt met kunststof toplaag.
Materiaal onderstel: zwevend; we leveren een ophangset waarmee u de kast zelf kunt ophangen.
Grepen: standaard wordt zwevende Thijs greeploos (open en sluiten van kasten doormiddel van druk-snappers) geleverd. Maar je hebt ook keuze uit twee soorten handgrepen.

Levertijd: De gemiddelde levertijd van een kast bij 100% Kast is tussen de 4 tot 6 weken. Als je besteld hebt communiceren we binnen 24 uur de verwachte leverweek.

Bestel zwevende Thijs nu direct online. Wil je Zwevend TV-Meubel Thijs in een afwijkende maat of kleur laat het ons weten en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel.
Stuur je vraag per email.

Profielfoto van 100% Kast
100% Kast
Steekterweg 37A, 2407BD  Alphen aan de Rijn