Partner

ARTYX Interieurproducties

Artyx interieurproducties ontwerpt designmeubelen op maat in iedere gewenste breedte hoogte en diepte. Samen met jou stelt Artyx het ideale meubel samen en bepalen ze functie en kleur. Op onze website www.artyx.nl staan duizenden afbeeldingen en honderden modellen die je naar eigen inzicht kunt wijzigen. Ook kun je een bezoek brengen aan de showroom om daar samen met een adviseur een ontwerp te maken en de modellen te bekijken.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht artyx.nl

XPERIA 150 bergmeubel

Bergmeubel XPERIA 150 is een zwevende wandkast van gesatineerd mat glas dat in kleur gespoten is. De wandkast is op maat gemaakt en leverbaar in iedere kleur. Het uiterlijk van deze designkast is te vergelijken met lijsteen. Een stoere niet alledaagse wandkast. De inrichting van deze kast kunt u laten indelen met laden en verstelbare legplanken.

produktinformatie

Wandkast XPERIA 150 in gestraald glas  kan in iedere kleur en afmeting op maat gemaakt worden. Het super witglas is kleurloos en kan daarom ook in wit gespoten zonder groene waas.  Het glas is naast gematteerd ook in glans leverbaar.

Nieuw ons assortiment is superhoogglans ACRYL in diverse kleuren. ook dan werken we met dunne plaatmaterialen om er weer een echte xperia van te maken.

De XPERIA is zowel zwevend als op poten te leveren.ook is deze kast met laden te verkrijgen zie foto.

 

showroom

Wil je een bezoekje brengen aan de showroom om deze prachtige wandkast in het echt te zien, neem dan even kontakt met ons op : 0594-529 219  / 06-5090 1874

Bezoek ook onze website www.artyx.nl hier staan honderden designkasten en duizenden uploads.

Meer lezen over
'XPERIA 150 bergmeubel'?

meer van deze professional

lowboard infinity 300

Lowboard INFINITY 300 zwevend gemonteerde tv-kast in ma...

Zwevend meubel

Voor designmeubilair op maat moet je bij ARTYX zijn. Gr...

Tv-meubel XPERIA S 250

TV meubel XPERIA S 250 is een meubel voor inbouwen v...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.