Wonen in de stad: De mooiste interieurs en de creatiefste stemmen

De stad is niet alleen een broeihaard van creatief talent, maar ook van mooie woningen waarin die typische stedelijke vibe voelbaar is.

16 November 2019

De beperkte ruimte verplicht veel creatief uitgekiende keuzes. Het tijdschrift Feeling Wonen selecteerde voor Living in the city de mooiste interieurs: van lofts tot industriële panden, "Hausmanniaanse" appartementen en zelfs een boot. Vaak verrassend, altijd 100% esthetisch en gebruikmakend van de laatste trends. Kijk binnen bij Patricia Moroso, Studio Job en vele andere talenten die het hedendaagse wonen vorm en kleur geven en ontdek aan de hand van beknopte portretten hun visie op wonen in de stad.

De selectie van twintig verschillende en unieke interieurs verspreid over een aantal grote steden, zoals Milaan, Londen, Amsterdam, Brussel, Parijs, Berlijn en andere, zit boordenvol inspiratie. Van strakke, minimalistische, Scandinavische interieurs tot authentieke, kleurrijke interieurs en een jungletuin. Het boek Living in the City is het perfecte inspiratieboek om kleur te brengen in de stad.

Voor meer informatie: www.lannoo.be 

Reacties