Start-up Cafedeco lanceert platform waar je echt álles over meubels vindt

11 Juni 2019

Eén online plek waar je alles over meubels vindt. Waar je wooninspiratie opdoet en precies ziet waar je jouw favoriete meubels kunt kopen. Waar experts, stylisten en winkeliers elkaar en klanten ontmoeten. En waar iedere foto concrete verkoopinformatie bevat. Dat is Cafedeco. Na de bètaversie staat het het platform nu live, samen met de unieke feature ‘Furniture Heroes’, die antwoord geeft op al je meubel vragen.

Unieke feature

Soms word je opeens verliefd op een meubelstuk of lamp. Misschien wel op een accessoire. Je ziet hem staan in een restaurant, hotel of op Instagram. Je moet weten waar het van is, van wie en waar het te koop is. Op deze vragen krijg je nu heel eenvoudig antwoord vertelt Anne de Jongh founder en CEO van Cafedeco. Je maakt een foto en uploadt deze bij Cafedeco.nl. Onze Furniture Heroes gaan dan direct voor je op zoek en komen snel met hapklare antwoorden.

Zoeken, vinden en kopen

Cafedeco is een platform met een duidelijke missie: ervoor zorgen dat je alles wat je ziet of waar je van droomt ook kunt kopen. Dat betekent dat alle inspiratiebeelden, alle meubels en alle sfeerfoto’s voorzien zijn van duidelijke informatie. Zo hoef je niet alleen te dromen, maar kun je meteen aan de slag en jouw favoriete meubels online of bij een winkel in de buurt kopen.

Ben je benieuwd naar Cafedeco? Kijk dan snel hier! 

Reacties