Scandinavische dressoirs & TV-meubels

Als je op zoek bent naar een mooi dressoir of tv-meubel, dan ben je bij Gewoonstijl aan het juiste adres! Bekijk onze Gazzda dressoirs.

Gazzda dressoirs 

Als je op zoek bent naar een mooi dressoir, dan ben je bij Gazzda aan het juiste adres. De dressoirs  van Gazzda hebben een retro Scandinavisch design waarmee ze prachtig staan in elk huis. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Fawn Sideboard 180 x 65 cm; een prachtig afgewerkte blikvanger van massief eikenhout. Houd je juist meer van een wat lichter design? Dan is de Ena Sideboard 135 x 60 cm een goede optie: met de schuine pootjes en witte fronten een frisse verschijning. Met Gazzda voeg je hoe dan ook écht iets bijzonders toe aan je interieur.

De TV-meubels van Gazzda

Het fijne van de dressoirs van Gazzda is dat ze allemaal geschikt zijn voor gebruik als TV-meubel. In de lades en achter de deuren is meer dan genoeg plek voor een mediaspeler, spelcomputer of soundsystem. Met het handige kabelgat aan de achterkant kun je alle snoeren moeiteloos wegwerken achter het dressoir. De Fina Sideboard 180 x 64 cm is bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor mediagebruik, maar ook de Ena TV Sideboard met open vakken 135 x 60 cm is een zeer geschikte kandidaat.

Vind je een sideboard toch nét iets te hoog? Dan kun je ook voor de lagere Fina Lowboard 200 x 45 cm gaan. Of ga bijvoorbeeld voor de Fawn Lowboard 220 x 45 cm.

Kies het Gazzda dressoir dat het beste bij je past

Dankzij de vele mogelijke variaties is er voor iedereen een passend tv-meubel te vinden in de collectie van Gazzda. Het massieve eikenhout waarvan de dressoirs zijn gemaakt straalt een natuurlijke look uit. Mocht je dat natuurlijke eikenhout eigenlijk te donker vinden, dan is dat geen probleem. Vrijwel alle meubels zijn niet alleen leverbaar in naturel eikenhout, maar ook in een lichte variant (whitewash). Dit geldt dus ook voor de dressoirs. De meeste van de dressoirs, zoals de Ena TV Sideboard 225 x 45 cm, zijn bovendien in verschillende maten verkrijgbaar. Bekijk nu al onze Gazzda dressoirs!