Profielfoto van Gewoonstijl

Gewoonstijl

Antennestraat 44, 1322AE Almere

Over ons

Maak samen met ons van je huis een thuis! Gewoonstijl is er voor je op het gebied van design meubels, verlichting en woonaccessoires.

 

 

OVER GEWOONSTIJL.NL

Gewoonstijl is er voor jou op het gebied van design meubelen, design verlichting en woonaccessoires. Met onze jarenlange kennis van architectuur, interieur en design hebben we in 2013 besloten dit met jou te gaan delen. Het is onze passie om samen van jouw huis een thuis te maken!


Bijzonder, attent en persoonlijk
Wij gaan de hele wereld over om voor jullie een exclusieve selectie te maken van unieke design meubelen. Op zoek naar nieuwe merken en ontwerpers die nog geen platform hadden. Een platform die wij graag willen bieden. Hierdoor kunnen jullie een unieke selectie van designmeubelen makkelijk online bestellen.

Voor ons is het belangrijk om jullie zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat je content bent met je aankoop. Dit doen wij door jullie persoonlijk te woord te staan. Je bent altijd welkom in onze showroom en we helpen je met het uitproberen en uitkiezen van de juiste meubels die bij jou passen. Ook denken wij graag mee over de inrichting van je huis en kunnen wij onze professionele mening geven.

Wij denken graag mee met onze klanten. Hulp bij montage? Vragen over je bestelling? Wij helpen je graag! Geen keuzemenu of lange wachttijden; wij zorgen ervoor dat jij centraal staat en zonder zorgen bij ons kunt bestellen en dat wordt gewaardeerd; onze klanten hebben ons beoordeeld met een reviewcijfer van 9,2 en daar zijn wij ontzettend blij mee.


Showroom Gewoonstijl
In onze winkel kan je onze meubels niet alleen bekijken, maar ook uitproberen. We zijn maandag t/m vrijdag geopend van 9:00u tot 17:00u, zaterdag van 10:00u tot 17:00u. Ons deskundige en gepassioneerde team in de showroom staat voor jou klaar om je zo goed mogelijk te helpen met het maken van een keuze.


Waarom Gewoonstijl?
- Op voorraad is morgen in huis!
- Betaalbaar design
- Persoonlijke service
- Onze klanten geven ons een 9,2/10
- Gratis levering v.a. €50,-