Onze keuze voor jouw woonkamer

Uiteindelijk gaat het erom dat een woonkamer in harmonie is met haar bewoners en aan zoveel mogelijk wensen voldoet.

Jouw eigen huis is de plek om je thuis te voelen

Een fijne woonkamer betekent voor jou misschien relaxen in een rustig interieur, een ander hecht meer waarde aan comfortabel, praktisch of eigenzinnig en gedurfd.

Wij staan je graag met raad en daad bij. Met gedegen kennis door jarenlang vakmanschap, een goed advies, maar ook door je met passende voorbeelden en maatwerk volop inspiratie te bieden om te komen tot "jouw" woonkamer.

Spannende banken...

Roept de juiste sfeer waarin een bank staat emoties op? Wij vinden van wel.
De juiste sfeer maak je zelf! Zo ontstaat een perfecte combinatie voor een spannend interieur!

 

                zitbank

Wandmeubelen van Interstar en Kwadraat

INTERSTAR:
Variërend van eenvoudige planken om boeken op te plaatsen tot fraaie design-meubelen als het dressoir met TV-lift en haard. Het vrijhangende wandsysteem fungeert als basis voor elementen vanaf 45 cm en veelvouden daarvan.


                 Wandmeubel


Zo heb je keuze uit kasten en planken met een lengte van 45 cm, 90 cm, 135 cm, 180 cm en 225 cm, terwijl de diepten variëren van 29, 41 tot 52 cm. Binnen dit veelzijdige concept heb je een grote vrijheid om eindeloos te combineren, niet in de laatste plaats door de verschillende kleuren en houtsoorten. Vernuftig zijn de conische pennen waarmee de elementen aan de muur worden bevestigd.Zo heb je keuze uit kasten en planken met een lengte van 45 cm, 90 cm, 135 cm, 180 cm en 225 cm, terwijl de diepten variëren van 29, 41 tot 52 cm. Binnen dit veelzijdige concept heb je een grote vrijheid om eindeloos te combineren, niet in de laatste plaats door de verschillende kleuren en houtsoorten. Vernuftig zijn de conische pennen waarmee de elementen aan de muur worden bevestigd.

KWADRAAT:
Prachtige kastenlijn; met enorm veel mogelijkheden.

Stel met ons je eigen TV-meubel, dressoir of kast samen. Met keuzes in afwerking uit struktuurlak, matlak, hoogglans, glas of keramiek ontwerp je een unieke kast.

                wandmeubel

Eetkamer

"Ontdek ook onze collectie eetkamertafels en eetkamerstoelen. Goed zitten, lang kunnen tafelen, dat is waar het bij een goede eethoek om gaat. En dat het er ook nog fraai uitziet!"

eetkamer

Je vindt bij ons eetkamertafels die wij aan kunnen passen qua maat en materiaal (hout, glas en kunststof), poten en frames. Precies zoals jij het hebben wilt.

En uiteraard zoeken wij daar de juiste eetkamerstoel bij.Je vindt bij ons eetkamertafels die wij aan kunnen passen qua maat en materiaal (hout, glas en kunststof), poten en frames. Precies zoals jij het hebben wilt. En uiteraard zoeken wij daar de juiste eetkamerstoel bij.

Ontdek jouw nieuwe vloer bij Rozing Wonen & Dromen

Onze collectie elastische vloerbedekkingen bestaat uit de merken Novilon, Marmoleum, mFLOR en Vivante.

Wij geven je hier graag tips bij! Vanzelfsprekend wordt de elastische vloerbedekking die je hebt uitgezocht bij jou thuis opgemeten én vakkundig gelegd door de vakmensen van Rozing Wonen & Dromen.

VLOER

PVC Vloeren

Steeds meer mensen ontdekken een PVC vloer. Dat is niet zo verwonderlijk, want een PVC vloer heeft veel te bieden.

Het is bijzonder sterk en duurzaam, eenvoudig in onderhoud, stabiel en stil. PVC vermindert namelijk omgevings- en contactgeluiden. Bovendien zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. En is toepasbaar in alle ruimtes van het huis.

Met de huidige technieken is het bovendien mogelijk geworden zeer realistische decors in PVC te maken, die niet of nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden zijn.

Je hebt waarschijnlijk al vaak over een PVC vloer gelopen zonder dat je het in de gaten hebt gehad!
pvc vloer