Oktober Woonmaand: De Ruijtermeubel deelt uit!

Wie deze maand De Ruijtermeubel in Cruquius bezoekt, valt met zijn neus in de boter.

02 Oktober 2019

De woonwinkel op de bekende Meubelboulevard in de Haarlemmermeer heeft veel te vieren en deelt dat graag met zijn klanten. Wie kans wil maken op lederen schorten, tassen of karpetten, een comfortabele fauteuil en zelfs een stoere BBQ, doet er goed aan deze maand De Ruijtermeubel in zijn zoektocht naar nieuwe meubels niet over te slaan.

Feestelijke Oktober Woonmaand

Dat voor deze feestelijkheden de maand oktober is gekozen, is niet voor niets. Oktober Woonmaand is namelijk al sinds jaar en dag de maand bij uitstek, waarin de nieuwe woontrends bekend worden gemaakt en alle belangrijke meubelmerken hun nieuwe collecties tonen.
En dat is dus ook bij De Ruijtermeubel duidelijk zichtbaar. De restyling van de winkel en introductie van diverse nieuwe merken was voor De Ruijtermeubel reden de Oktober Woonmaand een extra feestelijk tintje te geven. Gedurende de gehele maand is er, naast de vele scherpe aanbiedingen op meubels en woonaccessoires, elke week iets anders te beleven tijdens de oktober woonmaand. Van workshops over muurbekleding of outdoor cooking tot exclusief Designadvies van topstylisten en van BBQ-hapjes proeven tot een pop-up barbershop.

Maak kans op een van de acht gratis Bastard BBQ’s

Tijdens de Oktober Woonmaand kunnen klanten van De Ruijtermeubel niet alleen veel leren en proeven, er valt ook van alles te krijgen en te winnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere lederen BBQ-schort, trendy lederen schoudertas of prachtig karpet? En wie vanaf € 1.750,- aan artikelen uit de Henders & Hazel collectie besteedt, krijgt zelfs een comfortabele fauteuil t.w.v. € 399,- cadeau. Bovendien maakt elke klant die gedurende de Oktober Woonmaand voor € 3.000,- of meer aan meubels en/of woonaccessoires koopt, kans op een van de 8 stoere en meer dan complete The Bastard Urban Large BBQ’s t.w.v. € 1.349,-

Complete restyling voor meer woonbeleving

Om bezoekers van de woonwinkel op Meubelboulevard Cruquius nog meer inspiratie te bieden, werd besloten alle toonzalen met een totale oppervlakte van meer dan 12.000 vierkante meter een make-over te geven. Zo wordt de uitgebreide afdeling Henders & Hazel momenteel volledig gerestyled, om het 15-jarig bestaan van het merk mee te vieren. Voor accessoires als lampen, bijzettafels, vazen en wanddecoratie is er geen aparte afdeling meer, maar deze worden tegenwoordig voor een complete woonbeleving tussen de meubelopstellingen gepresenteerd. Bovendien is De Ruijtermeubel recentelijk tot Branded Dealer van het toonaangevende designmerk Bert Plantagie uitgeroepen. Om dat te vieren, kreeg de gehele afdeling van dit merk in de winkel een complete restyling tot Brandstore. Van de wanden tot de vloer; alles werd in het nieuw gestoken voor het tonen van de bijzondere collectie.

Nieuwe merken Bodilson en Moome

De Ruijtermeubel is altijd op zoek naar nieuwe woonmerken in uiteenlopende woonstijlen, om de collectie aan te vullen, mee te gaan met trends en voor elk wat wils aan te bieden. Zo werden recent de Limited Edition meubels en woonaccessoires van het merk Bodilson toegevoegd en kunnen klanten sinds eind september ook kennis maken met de ontwerpen van Moome. Een eigenzinnig en uit België afkomstig collectief van ontwerpers, die met een eigen kijk op de wereld betaalbare en tijdloze Design zitmeubels maken.

Voor wie benieuwd is naar de veelzijdigheid van de meubelcollectie, de nieuwe merken of zelfs kans wil maken op een van die stoere BBQ: De Ruijtermeubel is gevestigd op Meubelboulevard Cruquius in de Haarlemmermeer en 7 dagen per week geopend.

Reacties