Foto: /272297.jpeg

T House Design Company opent haar deuren in Loenen aan de Vecht

Een frisse blik op functionele ambachtelijke meubels.

Een frisse blik op functionele ambachtelijke meubels.

Vanaf nu kun je voor een exclusieve inrichting van elk soort pand terecht bij T House Company in Loenen aan de Vecht. Het vooruitstrevende bedrijf weet op unieke wijze ruimte te creëren met exclusieve meubels en interieurs. Eenvoud, functionaliteit, helderheid en elegantie kenmerken de stijl van T House Design Company, waardoor een harmonieuze omgeving ontstaat.

 

Over T House Design Company
T House Design ontwerpt, visualiseert en realiseert individuele interieurs van A tot Z. De ontwerpen zijn eenvoudig en functioneel; de aandacht gaat uit naar unieke vormen en vooral minimalisme en cohesie staan centraal. De ontwerpen van T House Design zijn aanwezig, maar niet té. Origineel, maar nooit luidruchtig. Het assortiment bestaat uit lampen, banken, stoelen, kasten en accessoires, op maat gemaakt voor ieder doel en interieur. Voor elk project - of het nu gaat om losse meubels of de inrichting van een heel pand - wordt eerst een 3D impressie gemaakt waarmee een levendig beeld van het eindresultaat wordt gegeven. Maatwerk meubels worden exact naar wens gemaakt en vervolgens zelf geplaatst. Naast eigen unieke objecten, worden er vanaf september ook ambachtelijk gemaakte producten van andere ontwerpers verkocht bij T House Design Company.

Interieurarchitect Petra Schnabel
Petra Schnabel studeerde architectonische vormgeving aan de Kunstacademie in Utrecht met de specialisatie in interieur architectuur. Na haar afstuderen werkte Petra bij verschillende architectenbureaus, uiteindelijk besloot ze het heft in eigen handen te nemen, met als resultaat het prachtige atelier T House Design Company. Petra's tijdloze ontwerpen vallen goed in de smaak bij designminnend Nederland. Als geen ander kan zij - soms grote - ruimtes omtoveren in een ruimte waar vormen en kleuren tot één harmonieus geheel komen. Petra werkt bovendien nauw samen met Bas, die haar ideeën vertaalt naar levensechte 3D impressies, waarmee een duidelijk beeld wordt gecreëerd van het uiteindelijke resultaat. Bij T House Design Company kan je rekenen op professionaliteit en zeer een persoonlijke aanpak en benadering van de architect.

Publicatiedatum: 15 september 2011

Meer informatie: www.thouse-designcompany.nl

Reacties