Foto: Steigerhouten meubelen.jpg

Steigerhouten meubelen, dé trend van het moment!

Steigerhout geeft jouw interieur dat stoere karakter, dankzij het oude en robuuste uiterlijk. Lees hier alles over steigerhouten meubelen.

Guido van Loon

(Bron; Without Elephants)

Steigerhouten meubelen voor binnen.

Door steigerhout binnen te gebruiken geeft het jouw interieur een stoer karakter. Leuk is om steigerhout binnen te gebruiken als tegenhanger van fijnere materialen als vitrage, fijngeweven gordijnen of bij natuurlijke materialen als wol, leer of katoen. Denk bijvoorbeeld aan steigerhouten meubelen als, krukjes, tafels, kisten en nog veel meer.

Wij geven jou een aantal voorbeelden van steigerhouten meubelen voor binnen ter inspiratie!

Woodville tafel Bow

De Woodville tafel Bow heeft een steigerhouten blad en een stoer steigerbuis onderstel. Het mooie van deze tafel is dat hij geschikt is voor meerdere doeleinden. Zo is hij te gebruiken als eettafel, bureautafel of zelfs als tuintafel.

Storebror ‘’Box Lock Rustic’’

Deze steigerhouten kist van het merk Storebror is stoer en tegelijk ook multifunctioneel.
Naast dat hij een heerlijke opberger is voor rondslingerend speelgoed, tijdschriften en nog veel meer is hij ook zeer geschikt als salontafel of bijzettafel.

Van Abbevé Steigerbuis Kruidenrek en Memobord

Deze multifunctionele unit van Van Abbevé is gegarandeerd een blikvanger in jouw keuken, maar ook in de woon- of kinderkamer. Hij is namelijk te gebruiken als ophangrek, kruidenrek en zelfs als memobord.

HK-living bank, houten bankje naturel mangohout

Dit houten bankje heeft veel weg van de gymbankjes van vroeger, maar nu in een compleet nieuw jasje! Deze mooie, onbehandelde houten HK living bank is zeer geschikt als salontafel of tafeltje om mooie accessoires op kwijt te kunnen.

Jorg Steigerhouten vakkenkast

Deze negen vaks steigerhouten vakkenkast van Jorg is ideaal voor het presenteren van spullen als boeken, mooie vazen, fotolijstjes en nog veel meer.

Leuke tips

- Maak gebruik van steigerhout als tegenhanger van fijnere materialen als vitrage, fijngeweven gordijnen of bij natuurlijke materialen als wol, leer of katoen. Dit creëert een leuk en speels effect.

- Ook het gebruiken van steigerhouten meubelen op plaatsen waar men het niet zou verwachten, of waar het oorspronkelijk niet voor bedoeld is, geeft jouw interieur een heel uniek karakter. Denk bijvoorbeeld een steigerhouten kist die je gebruikt als salon of bijzettafel.

Zelf aan de slag?

Leuk! Steigerplanken kun je hier voordelig aanschaffen.

Reacties
Anderen bekeken ook