Foto: hulsta-scopia-meubels

Scopia meubels hülsta: vele kleuren

Scopia meubels hülsta brengen met lichte uitstraling lente in elk interieur.

Een woonprogramma vol indrukwekkende lichtheid: met Scopia meubels haal je de lente in huis. Verschillende elementen, een tweedelige basis, accentachterwanden en laden in verschillende kleuren zorgen voor een veelheid aan accenten. Zelfs grote kasten krijgen daardoor een lichte uitstraling. De grote precisie in de verwerking benadrukt het vakmanschap, waarmee de meubels worden vervaardigd.

Fraaie accessoires hülsta

Met de afzonderlijke meubels van Scopia kan een kamer perfect en individueel worden ingericht. Ladebakken in open vakken zorgen voor afwisseling. Wie wil, rangschikt de kleurige highlights bij Scopia elke dag anders: horizontaal, verticaal of als frame in frame: de creativiteit wordt niet of nauwelijks beperkt. Ook de achterwanden kunnen worden geïndividualiseerd en geaccentueerd. Scopia biedt alle mogelijkheden om ook de meest individuele wensen te vervullen. Fraaie Scopia-accessoires zijn de ladebakken in verschillende afmetingen en kleuren. De bakken kunnen geheel naar eigen smaak in de open elementen worden gerangschikt. Ze dienen als kleurrijke highlights en zijn tegelijkertijd handig als extra bergruimte. Ladebakken zijn verkrijgbaar in oudroze, petrol, duifgrijs, terracotta en pastelgroen. Doorlopende fineertekeningen zorgen voor een rustige en hoogwaardige uitstraling. De nerftekening van het fineer kan bij Scopia ook worden afgewisseld. Hierdoor is het mogelijk om afzonderlijke vlakken horizontaal of verticaal te rangschikken.

Decorwisseling

Mooie voorwerpen in vitrines kunnen bij Scopia nog beter worden geaccentueerd. De lichtlijsten kunnen wisselen van kleur: met behulp van een afstandsbediening kan naar wens worden gekozen tussen een koele of warme, aangename lichtsfeer.

Trillingsvrij luistergenot

Een nieuw soundlowboard bij Scopia is voorzien van de allerbeste technologie. De hoogwaardige luidsprekers zorgen voor een volle klank bij klassieke concerten of bioscoopfilms. Door de schuin geplaatste boxen wordt het geluid direct op zithoogte naar de oren geleid voor een optimaal luistergenot. Producent Teufel heeft de hoogwaardige techniek exclusief op het lowboard van hülsta afgestemd. Dankzij deze intensieve samenwerking is het hele systeem absoluut trillingsvrij, zelfs bij maximaal geluidsvolume. De techniek wordt op een uittrekbare schuiflade gemonteerd en verdwijnt in een handomdraai achter een gestoffeerde wand – zonder afbreuk te doen aan de klankkwaliteit.

Milieuvriendelijk hout

Scopia is net als alle kastmeubelen van hülsta met het milieukeurmerk “Blauwe Engel” gecertificeerd. Zo wordt bijvoorbeeld het hülsta gerookt eiken, in tegenstelling tot de normale productiewijze, zonder ammoniak behandeld. De chique uitstraling komt geheel zonder chemische toevoegingen tot stand.

Het Scopia-kleurenpalet

Het Scopia-programma is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet. De vijf lakuitvoeringen worden vervaardigd in wit laqué, wolwit laqué, zand laqué, cacao laqué en grijs laqué.

De vijf accentkleuren worden gevormd door oudroze, petrol, duifgrijs, terracotta en pastelgroen. Het hout is uitgevoerd in natuurlijk eiken of gerookt eiken.

Publicatiedatum: 5 maart 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties