Foto: 276840.jpeg

Print zelfgekozen foto’s op je Kewlox Fotokast

Kewlox Fotokast: ontwerp zelf je designkast.

Het Kewlox-assortiment wordt nog veelzijdiger doordat er nu ook zelf geselecteerde foto's op de designkasten kunnen worden geprint. Hiermee stel je de nieuwe Kewlox Fotokasten geheel naar persoonlijke smaak samen. Kewlox- kasten zijn uniek in hun soort door de grote variëteit aan maatvoeringen, materialen en kleuren die het systeem biedt. Voeg daar nu ook zelfontworpen deuren met je eigen foto’s aan toe!

Een tekening van je kind of je lievelingsschilderij op de deur van een Kewlox-fotokast. Of je idool, je favoriete gebouw of sculptuur, een leuke familiefoto, die ene onvergetelijke vakantiefoto of een zelfportret; het is nu allemaal mogelijk! Geef je eigen designkast vorm door zelf gekozen foto’s via de site op de kast te plaatsen. De deuren van de Kewlox-fotokasten hebben een witte basis, zowel de voor- als achterkant. Op de voorkant wordt de foto naar keuze geprint, met een UV-bestendige en krasvaste inkt, waardoor de kast ook op een normale manier kan worden schoon gemaakt. Mocht je de foto even niet willen zien, dan draai je eenvoudigweg de deuren om en kijk je tegen de witte binnenzijde.

Foto's uploaden
Je kunt via www.kewloxfotokasten.nl je eigen kast samenstellen door een privéfoto te uploaden, maar in de bibliotheek van Kewlox zijn ook veel foto’s te vinden, gerubriceerd naar thema. Ook op internet zijn verschillende stockfotografiesites beschikbaar met fraaie foto’s. Niet iedere foto is overigens geschikt, gebruik bijvoorbeeld geen plaatjes van internet, de foto’s dienen een hoge resolutie te hebben. Bij twijfel hierover kan er voor advies altijd contact met Kewlox worden opgenomen. Op de site van Kewlox staan ook vele voorbeelden van fotokasten, ontworpen door andere consumenten, die je kunnen inspireren voor je ontwerp. Hiernaast zie je alvast enkele voorbeelden van de fotokasten. Deze kasten zijn volledig geprint, maar je kunt er ook voor kiezen om één of meerdere deuren wit te laten, een kleur te geven of te beprinten met diverse foto's of tekeningen. Terwijl je op de site je persoonlijke kast ontwerpt, zie je meteen wat de prijs is.

Kewlox-systeem
Het Kewlox-systeem staat al ruim vijftig jaar als een huis. De basis van iedere kast bestaat uit vier verticale hoekprofielen van staal en massief beukenhout. Dankzij dit geraamte is een lange levensduur gegarandeerd en aan het basissysteem is in al die jaren dan ook niets veranderd. De materialen zijn in de loop der jaren aangepast en dat levert inmiddels talrijke keuzemogelijkheden op. De kasten zijn verkrijgbaar in een breed geschakeerd kleurenpalet en nu dus ook met eigen fotoprint. Door dit tijdloze karakter met subtiele, zelfgekozen nuances zijn de Kewlox-kasten uitstekend te integreren in diverse interieurstijlen en ruimten.

Praktische oplossingen
De stevigheid en duurzaamheid van het Kewlox-systeem garanderen een langdurig en optimaal gebruik en zijn door de grote flexibiliteit van de ontwerpen multifunctioneel te gebruiken. De kasten van meubelfabrikant Kewlox bieden een voordelige en praktische oplossing voor alle opbergproblemen in huis, kantoor en bedrijf. Bijvoorbeeld als boekenkast, speelgoedkast, ordnerkast, vitrinekast, hoekkast of ladekast.

Eenvoudig te monteren
Zelfs voor personen die zichzelf als onhandig typeren, zijn de kasten van Kewlox eenvoudig te monteren. Er komen bij de montage geen lijm, spijkers of schroeven aan te pas, de stevigheid van de kast wordt gegarandeerd door het geraamte (de hoekprofielen en houten latten). Voor wie geen zin of tijd heeft om zelf te monteren, biedt Kewlox altijd een montageservice aan.

Meer informatie: www.kewlox.nl.

Publicatiedatum: 9 december 2011

Reacties