Foto: home24-online-woonwinkel

Online woonwinkel Home24.nl

Ruim assortiment meubels, lampen en trendy woonaccessoires.

Online woonwinkel Home24.nl. Ruim assortiment meubels, lampen en trendy woonaccessoires.Een jong bedrijf, gevestigd in Berlijn, dat de nieuwste trends oppikt en een selectie maakt van de ontwerpen waarmee zij de waan van de dag willen ontstijgen. Al goed bekend in Duitsland en Frankrijk, waarna besloten werd om de Nederlandse markt op te gaan. We hebben het hier over Home24.nl, een online winkel met een ruim assortiment trendy woonaccessoires.

Doordat deze winkel in haar collectie meerdere stijlen combineert zit er voor iedereen iets bij, of de voorkeur nu uitgaat naar rustiek en landelijk of naar een modern en industrieel design. Home24 biedt ontwerpen van internationale topmerken maar heeft ook eigen labels. Hiermee behoort het eindeloos ronddwalen in meubelboulevards tot de verleden tijd. Lees mee voor een paar bepalende trends van de afgelopen tijd en laat je inspireren om je eigen interieur onder handen te nemen.

Downsizing
Toen de economie in 2008 begon te haperen ging men kritischer kijken naar de aanschaf van nieuwe meubels. Er werd minder belang gehecht aan wat hip and happening was en de nadruk kwam te liggen op alles wat duurzaam is: value for money en welke meubelstukken ook over een paar jaar nog in het interieur zouden passen. Dat bleek een goede ontwikkeling, want men werd zich meer bewust van de eigen stijl en ging meer dan voorheen nadenken of iets een tijdelijke modegril was of dat het echt aansloot bij de eigen smaak. Men is zich bij een aankoop bewuster gaan afvragen of het bij de eigen persoonlijkheid past. Meegaan met de mode betekent dat je op een slimme en creatieve manier accenten aanbrengt op basis van die modetrends waar je jezelf gelukkig bij voelt.

Wees creatief
Door bestaande meubels stukje bij beetje te vervangen kan je de inrichting van bijvoorbeeld de huiskamer eenvoudig up to date houden. Denk bijvoorbeeld aan patroontjesbehang uit de jaren zestig en zeventig dat weer helemaal in is. Ook de verlichting moet worden aangepast aan de nieuwe tijd, al heeft dat een andere reden. Doordat de verkoop van gloeilampen niet meer is toegestaan, kan direct kunstlicht het beste worden vermeden. Je zult zien dat het strategisch plaatsen van een aantal nieuwe lichtarmaturen enorm sfeerverhogend kan zijn. Kijk zelf maar, geschikte lampen kan je net zoals meubels online bij Home24 bestellen.

Publicatiedatum: 30 november 2012

Meer informatie: www.home24.nl

Reacties