Foto: 2014/Neptune-Home-zwart-meubiliair.jpg

Neptune Home: meubilair in warm zwart

Don't be afraid of the dark Lifestyle en interieurmerk Neptune introduceert een nieuwe reeks meubilair in warm zwart.

Wees deze winter niet bang voor het donker en geef je woonkamer een chique update met de nieuwe warm zwarte meubels van Neptune Home. Met de introductie van de zwarte Aldwych serie ontmoeten mode en interieur elkaar; zoals 'the little black dress' essentieel is voor de garderobe van een vrouw, zijn de zwarte Aldwych meubels essentieel voor het huis. De Aldwych serie bestaat uit twee consoletafels, een salontafel, een sidetable, een bijzettafel en een ladekastje. Neptune heeft ter aanvulling van deze nieuwe meubelserie de charmante paarse kleur Damson toegevoegd aan haar accessoires, zoals lampenkappen, kussens en plaids. Door de combinatie van de zwarte meubels en Damson accessoires introduceert Neptune een gastvrij en warmhartig interieur tijdens de komende sombere maanden. Het Aldwych meubilair en de Damson accessoires zijn nu verkrijgbaar bij het Neptune Design Centre in Voorburg.

Deze winter laat Neptune zien dat zwart niet afschrikt, maar juist een kamer laat transformeren zonder dat het koud en donker oogt. Managing Director van Neptune, John Sims Hilditch: “Sterker nog, zwart kan helpen een kamer een warme uitstraling te geven. Door de combinatie van een verfijnde zwarte nuance en onze nieuwe Damson kleur, wordt een subtiel vleugje drama aan het interieur toegevoegd.” Het scherpe lineaire design van de meubels uit de Aldwych collectie kan gemakkelijk gecombineerd worden met geschilderd eiken, geweven linnen en zachte neutrale tinten. Door zwart aan te brengen in een interieur met meerdere klassieke meubels en accessoires, wordt een frisse en strakke uitstraling gecreëerd.

Engels erfgoed

Het algehele designconcept van Neptune is elegant, ontspannen, authentiek, inspirerend, en beïnvloed door klassieke proporties, Engels erfgoed en traditionele ambachtelijke technieken. Voortreffelijk vakmanschap is voor Neptune van vitaal belang om meubilair te produceren dat origineel, functioneel en handgemaakt is. Neptune maakt alleen gebruik van de beste grondstoffen: van prachtig eiken en mooi graniet tot puur Engelse lamswol.

Kijk voor meer informatie over het Aldwych meubilair en de Damson accessoires op www.neptune.com/nl of bezoek het Neptune Design Centre in Voorburg.

Publicatiedatum: 7 december 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties