Meubels van Harvink: nieuwe modellen

Vanaf januari 2014 zijn de nieuwe Harvink modellen te zien zijn bij de Harvink-dealers.

13 December 2013

Fauteuils

CLUB RELAX
De Club Relax is een elegante relaxfauteuil. Zowel de rugleuning als de hoofdsteun zijn traploos te verstellen. En in combinatie met de hocker, gaat ontspannen bijna vanzelf!

BxHxD: 68 x 109 x 88-117 cm.
Zithoogte 44 cm. Zitdiepte 52 cm.
Prijs in stof vanaf € 1425 en in leer vanaf € 1655.

Banken

Nieuwe modellen van Harvink meubels.

SPLINTER
De Splinter familie is uitgebreid. De bank is vanaf nu ook verkrijgbaar met een gedeelde rugleuning met lendesteun en is 7 cm hoger dan de lage variant.
Naast Amerikaans noten en eiken zwart gebeitst, zijn alle splintermeubelen nu ook verkrijgbaar in wit gebeitst eiken!

Stoelen

Nieuwe modellen van Harvink meubels.

DUCK
Deze nieuwe luchtige stoel van Harvink zit verrassend comfortabel. De zitdiepte is instelbaar en is verkrijgbaar met een slede of met vierpoots op wielen.

BxHxD: 53 x 83 x 60 cm.
Zithoogte 50 cm. Zitdiepte 43-46 cm. Armhoogte 66 cm.
Prijs in stof vanaf € 545 en in leer vanaf € 690.

 

Meer informatie: www.harvink.nl 

Publicatiedatum: 13 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Anderen bekeken ook

Harvink bij WoltersWonen

De Harvink collectie wordt hoofdzakelijk ontworpen door Nederlandse ontwerpers en is een echt Hollands fabricaat. Een echte Harvink herken je aan de metalen frame constructie, die bij al hun meubelen duidelijk zichtbaar zijn. Het frame geeft het meubel een tijdloze en toch moderne uitstraling. De massievere delen van het meubel lijken te ‘zweven’, waardoor het meubel luchtig oogt. Fauteuils en banken zijn meubels waar je op leeft. En dan kan er natuurlijk ook wel eens een beker limonade of glas wijn overheen gaan… Geen nood! Alle bekledingen in de Harvink collectie zijn sterk, maar ook afritsbaar. Zo kunt u het laten reinigen, of als u toe bent aan iets anders, kunt u kiezen voor een nieuwe hoes. Zo geeft u het meubel een compleet nieuwe uitstraling en een tweede leven.

Wolters Wonen