MADE.COM huiskamers te zien op Schiphol

13 Mei 2016

Online designbrand MADE.COM start retailpilot met luchthaven


Passagiers op Schiphol die reizen via de H- of M-pier wanen zich binnenkort op een heuse mini-meubelboulevard. Online designbrand MADE.COM creëert hier een aantal huiskamers waar mensen een ruim assortiment aan originele designmeubels voorgeschoteld krijgen: van hanglampen tot boekenkasten en van banken tot fauteuils.

De samenwerking met het interieurplatform is een nieuwe stap in retail-innovatie voor zowel MADE.COM als Schiphol. Damien Poelhekke, countrymanager Benelux van MADE.COM: ‘Schiphol is de perfecte partner om een innovatieve en onconventionele shopomgeving neer te zetten. Zowel Schiphol als MADE verleggen hierbij grenzen in een nieuwe leeromgeving. Zo gaan we samen op reis om de klant van de toekomst ontdekken’. Gideon Ruig, Manager Commercial Development: ‘Schiphol wil de optimale passagiersbeleving realiseren. Daarvoor moet je als luchthaven steeds innovatief en vernieuwend zijn. Ook op het gebied van retail. Met de huiskamers van MADE.COM bieden we passagiers een eigentijdse wachtruimte met de mogelijkheid alle producten die ze zien en gebruiken direct online te bestellen’.

Innovatieve showrooms

Sinds januari dit jaar heeft MADE.COM haar eerste fysieke showroom geopend in Nederland, aan de Overtoom te Amsterdam. Het pand delen ze met de bekende kapper Bubblekid en coffee roasters Lot61. Het designmerk is altijd op zoek naar nieuwe manieren om een onconventionele shopomgeving neer te zetten. Zo heeft MADE.COM in mei vorig jaar ook het social platform Unboxed in Nederland gelanceerd, een eigen social platform welke fungeert als virtuele showroom. Hier kunnen gebruikers van Unboxed foto’s van hun interieur uploaden, elkaar inspireren en zelfs onderling contact opnemen. Een vernieuwend interieurplatform waarbij de klant centraal staat. Met de samenwerking met Schiphol heeft MADE.COM inmiddels haar derde onconventionele showroom in Nederland gelanceerd. De samenwerking is in ieder geval voor drie maanden en wordt mogelijk daarna verlengd.

Publicatiedatum: 13 mei 2016

AANBEVOLEN

Woonboulevard Wijchen

Of u nu op zoek bent naar nieuwe meubels, keukens,...

Styling woonkamer

Styling van woonkamer met nieuwe meubels.

12 x luieren op de lekkerste daybeds voor binnen en buiten

Het maakt niet uit of je voor een daybed, loungeb...

Een supermooi ingericht huis, maar dan wel lekker goedkoop!

Elke week tips voor een hip interieur door te herg...

Advies voor Monumentaal Pand

Hierbij een impressie van een huis dat is ingerich...

Dit is de makkelijkste manier om zelf een stoel of poef te stofferen

Tips om zelf een stoel op te knappen: snel een fri...
Advertentie