Foto: 262726

Kleur je huis in!

Rood geeft kracht, geel staat voor warmte, groen brengt evenwicht en blauw rust. Kleuren hebben stuk voor stuk een eigen werking. In je huis kun je dit natuurlijk perfect toepassen.

Rood geeft kracht, geel staat voor warmte, groen brengt evenwicht en blauw rust. Kleuren hebben stuk voor stuk een eigen werking. In je huis kun je dit natuurlijk perfect toepassen.

Kies voor de juiste meubels en accessoires en creëer je eigen, unieke sfeer in huis.

 

Bij het inrichten van je huis is het goed om iets te weten over de werking van kleuren. Onbewust maken kleuren je namelijk vrolijk of rustig, geven ze energie of creëren ze een romantische sfeer. Kies de perfecte kleur voor elke ruimte in je huis.

Krachtige, vrolijke banken

Voor je woonkamer kun je kiezen voor een energieke kleur die vrolijkheid geeft, zoals geel, oranje of rood. Oranje stimuleert daarbij ook de creativiteit en rood staat voor kracht. Je kunt met deze kleuren natuurlijk alle kanten uit. In de zomer een frisse, lichte tint, in de winter een warmere tint. Je fauteuil of bank zijn bij uitstek geschikt om je woonkamer een accentkleur te geven. Bij sofa.com vind je altijd wel een kleur en stof die bij je past. Van Belgisch linnen tot Florentijns fluweel. En als je na een tijdje weer een andere kleur wilt proberen: bijna alle banken hebben een afneembare hoes. Kijk op onze website www.sofa.com voor alle producten en maak je eigen combinatie met de diverse stoffen!

Blauwe bedden voor ultieme rust

Voor je slaapkamer kies je eerder voor een kleur die rust geeft, zoals blauw of groen. Maar natuurlijk mag een roze of rood accent, speciaal voor de passie en romantiek, ook niet ontbreken. Je bed is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van je slaapkamer, daarom heb je bij sofa.com de keuze uit bedden in alle kleuren en stoffen. Verse bloemen of nachtlampjes op het nachtkastje, een mooie foto op canvasdoek of een paar losse kussens in dezelfde kleur maken het geheel af.

Benieuwd hoe een stof aanvoelt en of hij bij je interieur past? Op onze website www.sofa.com kun je gratis stoffenstalen bestellen.

Publicatiedatum: 16 maart 2011

Reacties