Profielfoto van Mokana Meubelen
Mokana Meubelen
Hogelandsingel 49, 7512 GB ENSCHEDE
maandag
13:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Twee woonkamers in één living. Hoe doe je dat?

We kennen het allemaal: je wilt ontspannen op de bank met je serie, maar je partner wil gamen of lezen. In dit artikel deelt Mokana handige tips over het verdelen van jouw woonkamer in twee zones.

We kennen het allemaal: je wilt lekker ontspannen op de bank met je favoriete serie, maar je partner wil een boek lezen of gamen. Hoe ga je dit oplossen? Waarom creëer je niet gewoon twee woonkamers in één ruimte? Klinkt dat als een gek idee? Misschien, maar het werkt! Mokana Meubelen heeft een aantal tips voor jou om ervoor te zorgen dat je jouw woonkamer kunt opsplitsen in twee gedeeltes.

Verdeel de ruimte

De eerste stap is om de ruimte op te delen in verschillende zones. Gebruik vloerkleden, planten of zelfs een boekenkast om duidelijke grenzen te creëren tussen de twee woonkamers. Zo heeft iedereen zijn eigen territorium om te chillen zonder elkaar in de weg te zitten.

Kies je stijl

Nu komt het leuke gedeelte: kies de meubels die passen bij jouw stijl en behoeften. Een grote, fluffy bank met een mega tv voor de ene kant, en misschien een gezellig hoekje met een fauteuil en een boekenkast voor de andere kant. Mix en match zoals jij wilt!

Flexibiliteit is Key

Het geheim van een succesvolle twee-in-één woonkamer is flexibiliteit. Kies voor meubels die je gemakkelijk kunt verplaatsen of aanpassen aan de situatie. Een modulaire bank, een bijzettafeltje of een poefje zijn je beste vrienden hierbij.

Houd het opgeruimd

Niemand houdt van rommel, toch? Zorg dus voor genoeg opbergruimte om alles netjes en georganiseerd te houden. Kies voor meubels met ingebouwde opslag, zoals een salontafel met lades of een tv-meubel met kasten, om al die kabels en afstandsbedieningen uit het zicht te houden.

Maak het eigen

Laat je creativiteit de vrije loop en voeg persoonlijke accenten toe aan elke woonkamer. Hang wat coole posters op, leg wat kleurrijke kussens op de bank of zet wat planten neer om de boel op te vrolijken. Het is jouw plek, dus maak er iets leuks van!

Maak gebruik van technologie

Last but not least, vergeet de technologie niet! Gebruik draadloze koptelefoons of individuele hoofdtelefoonaansluitingen om verschillende media te bekijken of beluisteren zonder elkaar te storen. Zo kan iedereen lekker genieten van zijn eigen entertainment en toch dicht bij elkaar zijn.

Bestel jouw favoriete meubels bij Mokana of kom langs!

Met een beetje creativiteit en een paar slimme meubelkeuzes kun je een gedeelde ruimte omtoveren tot twee unieke woonkamers waar iedereen zijn eigen plekje kan vinden. Dus waar wacht je nog op? Maak van jouw living 2 woonkamers en maak het helemaal van jou! Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan langs bij Mokana Meubelen in Enschede of shop jouw favoriete woonitems online. Bij Mokana vind je in iedere gewenste woonstijl de perfecte meubels en woonaccessoires onder één dak!