Foto: pastoe-vision-wandkast

Kastsysteem van Pastoe

Het kastsysteem Vision is heeft een serie wandpanelen, welke zowel functioneel als puur visueel kunnen worden toegepast.

Het kastsysteem Vision is heeft een serie wandpanelen, welke zowel functioneel als puur visueel kunnen worden toegepast. www.gilsingwonen.nl

Vision is het succesvolle kastsysteem dat in 1985 is ontworpen door Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer. Uitgangspunt is één greeploze kubus in volledig verstek in verschillende diepte, hoogte en breedte. Fronten sluiten door middel van een druksysteem. Met slechts één vorm kan eindeloos worden gevarieerd in volume, kleur en lijnenspel.

 

Het kastsysteem is uitgebreid met panelen die aan de wand gemonteerd worden. De wandpanelen kunnen zowel functioneel als puur visueel worden toegepast. De wandpanelen zijn hol, waardoor kabels en bedrading onzichtbaar van wandpaneel naar wandpaneel, van wandpaneel naar kast en van wandpaneel naar televisie gelegd kunnen worden. Er is keuze uit zes breedtematen, vier hoogtematen en een dieptemaat.
Speciaal voor flatscreens zijn er ook open wandpanelen in drie breedtes, drie hoogtes en een diepte leverbaar. Beide wandpanelen zijn leverbaar in alle kleuren uit de Pastoe-collectie.

Pastoe

Door zijn ingetogen vorm heeft Vision een tijdloze uitstraling. De consument door de onbeperkte variatiemogelijkheden in kleur, volume en compositie, naar eigen smaak een kast samenstellen. De nieuwe wandpanelen vergroten deze keuzevrijheid nog eens. Vision wordt door onze meubelmakers op ambachtelijke wijze met zorg en toewijding in de fabriek in Utrecht gemaakt.

Meer informatie: www.pastoe.nl.

Publicatiedatum: 9 oktober 2009

Reacties