Kastsysteem van Pastoe


Het kastsysteem Vision is heeft een serie wandpanelen, welke zowel functioneel als puur visueel kunnen worden toegepast.

Het kastsysteem Vision is heeft een serie wandpanelen, welke zowel functioneel als puur visueel kunnen worden toegepast. www.gilsingwonen.nl

Vision is het succesvolle kastsysteem dat in 1985 is ontworpen door Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer. Uitgangspunt is één greeploze kubus in volledig verstek in verschillende diepte, hoogte en breedte. Fronten sluiten door middel van een druksysteem. Met slechts één vorm kan eindeloos worden gevarieerd in volume, kleur en lijnenspel.

 

Het kastsysteem is uitgebreid met panelen die aan de wand gemonteerd worden. De wandpanelen kunnen zowel functioneel als puur visueel worden toegepast. De wandpanelen zijn hol, waardoor kabels en bedrading onzichtbaar van wandpaneel naar wandpaneel, van wandpaneel naar kast en van wandpaneel naar televisie gelegd kunnen worden. Er is keuze uit zes breedtematen, vier hoogtematen en een dieptemaat.
Speciaal voor flatscreens zijn er ook open wandpanelen in drie breedtes, drie hoogtes en een diepte leverbaar. Beide wandpanelen zijn leverbaar in alle kleuren uit de Pastoe-collectie.

Pastoe

Door zijn ingetogen vorm heeft Vision een tijdloze uitstraling. De consument door de onbeperkte variatiemogelijkheden in kleur, volume en compositie, naar eigen smaak een kast samenstellen. De nieuwe wandpanelen vergroten deze keuzevrijheid nog eens. Vision wordt door onze meubelmakers op ambachtelijke wijze met zorg en toewijding in de fabriek in Utrecht gemaakt.

Meer informatie: www.pastoe.nl.

Publicatiedatum: 9 oktober 2009

AANBEVOLEN

Dit is de makkelijkste manier om zelf een stoel of poef te stofferen

DE BESPAAR WEKEN: Tips om zelf een stoel op te knappen: snel een frisse oppepper...

Arianne Love elementenbank

Elementenbank met zeer veel mogelijkheden. Door de vele stoffen die perfect matc...

Nieuwe Woonwinkel in het centrum van Nij

Interieurliefhebbers opgelet! Want Nijmegen heeft er een nieuwe woonwinkel bij. ...

Een supermooi ingericht huis, maar dan wel lekker goedkoop!

DE BESPAAR WEKEN: Wekelijks tips voor een hip interieur door te hergebruiken - D...

Lausanne wandkast

Deze zwevende kast is de knipoog tussen eigentijds en modern. De strakke lijnen ...

12 x luieren op de lekkerste daybeds voor binnen en buiten

Het maakt niet uit of je voor een daybed, loungebed, chaise longue of ligbed ki...

Advertentie