Genesis liquid gloss: moderne vintagemeubelen


Uniek uiterlijk met vintagemeubelen Genesis en JOOSTH

Genesis liquid gloss: moderne vintagemeubelen. Uniek uiterlijk met vintagemeubelen Genesis en JOOSTH.Vintage meubelen kunnen nu ook naar eigen smaak worden gecustomized dankzij een bijzondere samenwerking tussen Liquid gloss® expert Genesis en designer JOOSTH. Een speciaal ontworpen bovenlaag van Liquid gloss®, een duurzame hars, geeft een antieke dressoir of houten bijzettafel een nog unieker uiterlijk. Zo kan er een kunstwerk naar keuze worden verwerkt als tafelblad of het meubel kan worden bewerkt met een laag Liquid gloss®

JOOSTH en Genesis spelen met hun vintagecollectie in op de huidige meubeltrend. JOOSTH: 'Steeds meer mensen zijn op zoek naar een uniek meubelstuk met een gebruikte uitstraling. Wij spelen in op de wens om het reeds gebruikte meubelstuk voor een deel zelf te ontwerpen'. Er kunnen vintage meubelstukken worden gekozen uit de collectie of zelf worden aangeleverd. De duurzame hars kan op alle materialen en stukken worden aangebracht, variërend van tafelbladen, stoelen, krukken, dressoirs en meer.

Een hars met vele gezichten
Liquid gloss® is een duurzame hars die naast extra diepte beschermt en krasvast is. De hars verkleurd niet, is gemakkelijk schoon te houden en komt in een glans of met een matte afwerking.

Een glanzende samenwerking
Eyal Reches (Liquid gloss® expert en eigenaar Genesis Product Development) en Joost Heetman (JOOSTH) leerden elkaar tien jaar geleden kennen toen Heetman zijn atelier vestigde naast de fabriek van Reches. Uit hun eerste samenwerking ontstond de door Heetman ontworpen Glacier lamp. Deze kroonluchters bestaan uit productieafval van Liquid gloss®.

Meer informatie: www.genesispd.nl

Publicatiedatum: 8 januari 2013

JOOSTH en Genesis spelen met hun vintagecollectie in op de huidige meubeltrend. JOOSTH: 'Steeds meer mensen zijn op zoek naar een uniek meubelstuk met een gebruikte uitstraling. Wij spelen in op de wens om het reeds gebruikte meubelstuk voor een deel zelf te ontwerpen'. Vintage meubelen kunnen nu ook naar eigen smaak worden gecustomized dankzij een bijzondere samenwerking tussen Liquid gloss® expert Genesis en designer JOOSTH. Een speciaal ontworpen bovenlaag van Liquid gloss®, een duurzame hars, geeft een antieke dressoir of houten bijzettafel een nog unieker uiterlijk.

AANBEVOLEN

Wat kost een woningontruiming?

Wil je je woning/bedrijf laten ontruimen? De inboedel op laten kopen of zijn er ...

12 x luieren op de lekkerste daybeds voor binnen en buiten

Het maakt niet uit of je voor een daybed, loungebed, chaise longue of ligbed ki...

Dit is de makkelijkste manier om zelf een stoel of poef te stofferen

DE BESPAAR WEKEN: Tips om zelf een stoel op te knappen: snel een frisse oppepper...

Een supermooi ingericht huis, maar dan wel lekker goedkoop!

DE BESPAAR WEKEN: Wekelijks tips voor een hip interieur door te hergebruiken - D...

Interieurontwerp

Renovatie woonhuis

Kosten verhuisbedrijf 2018

Binnenkort verhuizen en wil je weten wat de kosten daarvoor zijn als je een bedr...

Advertentie