Foto: 2017-09/jame-comfortabel-design-nieuwe-modellen-bank-Jens-en-Julia-1.jpg

Een unieke persoonlijkheid en een elegante dame

Trends en nieuwe woonstijlen inspireren om regelmatig iets in huis te veranderen.

Met een eigentijdse kleur op de muur of accessoires die passen bij het gevoel van het seizoen houden we de sfeer actueel.
Dé basis voor elk goed interieur is de bank. Jamé presenteert Jens en Julia, twee nieuwe modellen die een tijdloos middelpunt vormen in het continue veranderende interieur. Want comfortabel zit je op een bank van Jamé!

Jens, een unieke persoonlijkheid

Met zijn stevige romp die lijkt te zweven op de ranke pootjes is Jens een unieke verschijning. Door de verrassende verhoudingen in het ontwerp van Gijs Papavoine is deze nieuwe bank van Jamé een echte eyecatcher in het interieur. De banken van Jamé worden op ambachtelijke wijze in Nederland gemaakt en kunnen tegen een stootje. Opgebouwd uit verschillende blokken, die zorgen voor een comfortabele zit, is Jens een echte leefbank met een opvallend volume en een speels karakter. Op de brede armleuningen is altijd plek voor de iPad of een goed boek.

 

Julia, een elegante dame

Als je haar ziet zitten dan ben je op slag verliefd op deze elegante dame. Julia is een stijlvolle bank die het interieur direct een gevoel van klasse geeft. Een vrouwelijke touch met een subtiel lijnenspel en gedetailleerde afwerkingen is wat ontwerper Gijs Papavoine voor ogen had voor het design van deze nieuwe Jamé bank. Haar schoonheid zit hem in de ranke vorm en de verfijnde stiksels. De mooiste dingen worden met mensenhanden gemaakt bij Jamé, en dat zie je. Met haar zachte en comfortabele zit verwelkomt Julia jou met open armen.

Natuurlijke stoffen voor elke woonsfeer

De natuur is een van de belangrijkste inspiratiebronnen voor het interieur. Jamé presenteert dé trendkleuren voor dit seizoen: Groen Genot, Puur Pastel, Boeiend Bruin en Rauw Blauw. Kleurenpaletten die een belangrijke rol spelen in het hedendaagse interieur. In de nieuwe stoffencollecties zorgen kiezel, klei en zand tinten voor een tijdloze basis in elke eigentijdse woonsfeer. Of maak jij van de Jamé bank een echte eyecatcher en stoffeer je hem in een revitaliserende groen, poederachtige pastel, boeiende bruin of stoere blauwtint?

Reacties