Foto: design-meubelen-woontrendz-xl

Design meubelmerken

Shoppen is over het algemeen een bezigheid die de meeste mannen verafschuwen. Woonwinkelen daarentegen vinden ze helemaal niet erg.

Punt één het is gezellig en ten tweede vindt je alles onder een dak. Een bankje passen hier een stoeltje proberen daar winkelt stukken relaxter als een middagje paskamertje in en uit. Woonwinkel Wageningen is 1500 m2 interieur waar je echt alles kan vinden wat je op woongebied zoekt. Industrieel, landelijk, klassiek of retro meubelen met de bijpassende vloeren, verlichting en accessoires alles onder een dak. Zit- en eethoeken zijn gedecoreerd met de bijpassende accessoires. Zo doe je niet alleen ongemerkt leuke ideeën op, je kan ook direct een professioneel ontworpen zit- eet- of slaapkamer zo aankopen.

UrbanSofa voor als het echt speciaal moet zijn

Naast de brede collectie designmeubelen kan je WoontrendXL zitmeubelen uitkiezen die geproduceerd worden volgens het UrbanSofasysteem. Importeur of groothandel komen er hier niet meer aan te pas. Als consument koop je direct bij de fabriek waarbij Woonwinkel Wageningen alleen als verkoopadres fungeert. De bankstellen worden geheel met de hand vervaardigd van de beste materialen en door vakkundige meubelmakers. Ben je op zoek naar een speciale zitdiepte omdat je lange benen hebt of heb je een uitgesproken voorkeur voor een bepaalde stof, dan is een bank van UrbanSofa een uitkomst.

Design van Floris van Gelder

Modern, kleurrijk maar tevens goed te combineren met klassiek zijn de banken van ontwerper Floris van Gelder. Zijn motto 'doe gewoon, maak mooie producten voor een eerlijke prijs' vind je ook overduidelijk terug in zijn fauteuils en banken. Het gebruik van tijdloze kleuren en stoffen uit alle trends maken dat de 'typische Floris' zitmeubelen vrijwel overal mee te combineren zijn. Zoals bijvoorbeeld met de lampen van Iluce en de kasten van JouwMeubel. Toe aan een nieuwe inrichting of enkele stukken? Ga eens kijken op in de Woonwinkel Wageningen. Ze zijn zeven dagen per week geopend zodat je er ook op het gemak een lekker dagje uit van kan maken.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties