Foto: 000Sandra/openingsbeeld-sidetable-goossens.png

3 redenen waarom je een sidetable in huis moet hebben

Weg met saaie wanden en rondslingerende rommel: een goedgekozen sidetable is niet alleen handig, maar ook een plek om mooie dingen neer te zetten.

Sandra van Koningshoven

‘Zo'n wandmeubel is toch hartstikke ouderwets?’, hoor ik je denken. Dat kan ik me voorstellen. Want mijn oma had er vroeger ook twee in huis staan: eentje in de hal en een in de woonkamer. En tot gister was ik het met je eens.

sidetable-goossens

Plek voor leuke dingen

Maar sinds ik enthousiast met mijn meubels heb lopen schuiven, heb ik ineens plek over voor een nieuw meubel. Het moet wel een slank meubel zijn en ik moet er leuke dingen op kunnen neerzetten. En je raadt het nooit: ik kwam terecht op een website met de meest mooie sidetables. Het maakt niet uit wat je stijl of smaak is, ze zijn er echt in alle soorten en maten.

Ben je nog niet overtuigd? Dan vertel ik je graag even waarom sidetables zo handig zijn.

goossens-sidetable

1. Je maakt elke wand gezellig, zónder te boren

Van kale wanden in huis wordt niemand vrolijk. Maar een middag meten, boren en gedoe ook niet echt. Als je een sidetable neerzet los je deze twee problemen in één keer op. Allereerst geef je sfeer aan die saaie kale wand. En als tweede kun je al je mooie spullen, zoals foto’s, mooie ingelijste posters en herinneringen van reizen, naar hartenlust uitstallen.

2. Extra opbergruimte in je woonkamer

Je sleutels, de afstandsbediening van je televisie en je bonnetjes… Allemaal dingen die in menig huishouden geen vaste plek hebben. Gun jezelf een opgeruimd huis en geef die spullen een eigen laadje in een mooie sidetable.

3. Mooie eyecatcher in je hal

Een eerste indruk is altijd belangrijk. Dus als je mensen op visite krijgt, is het heel erg fijn als je hal opgeruimd is. Een sidetable in je hal is dan superhandig. Je kunt daar je sjaals en handschoenen in kwijt, maar het maakt je hal ook gelijk helemaal af.

Zin om inspiratie op te doen?

Bij Goossens kun je je hart ophalen!

Reacties