NADUVI: dé online outlet voor interieur-merken

Elke dag nieuwe home & living producten met hoge kortingen

07 Maart 2020

NADUVI lanceert een online interieur-outlet waar items van bekende interieurmerken met hoge kortingen worden aangeboden. Op het platform, dat gisteren bij de Shopping Awards 2020 genomineerd is als 'Beste Starter', presenteren merken de mooiste musthaves voor alle ruimtes in huis: van de woonkamer, tot de badkamer en keuken - en decoratieve accessoires. Meer dan tachtig merken waaronder Zuiver, Riverdale, Sambonet, Rivièra Maison, Eichholtz en Essenza staan nu of komen binnenkort live op het platform.

Itai Gross, CEO en oprichter: 'Wij zien dat home & living merken door de snel wisselende collecties vaak nog hele mooie producten op voorraad hebben als de volgende collectie zich alweer aandient. Op NADUVI bieden we daarom een zorgvuldig geselecteerd, maar breed scala aan merken en artikelen aan in een stijlvolle online winkelomgeving. Zo kan iedereen mooie items voor in huis vinden tegen kortingen tot wel 80%. We kennen allemaal de sale die twee keer per jaar is - bij NADUVI.com is het dus het hele jaar door sale.'

Elke dag nieuw aanbod, hoge kortingen en gratis verzending

Om fysieke outlets te bereiken moet je vaak afreizen naar een afgelegen locatie en dan maar hopen dat je er iets moois vindt. Bij NADUVI shop je nu vanaf je eigen bank kwalitatieve producten tegen een veel aantrekkelijkere prijs. Door de stijlvolle manier waarop het aanbod gepresenteerd en geclusterd wordt, is het platform een ware inspiratiebron voor je interieur. Elke dag staan er weer nieuwe producten online. Bijkomend voordeel: aankopen bij NADUVI worden gratis bezorgd.

Duurzaam business model

Doordat merken de artikelen direct aan hun klant verkopen en versturen, is er een schakel in de productieketen minder en hoeft het product niet eerst naar een magazijn vervoerd te worden. Dit bespaart niet alleen kosten, het zorgt er ook voor dat reeds geproduceerde voorraad een mooie bestemming krijgt, en voorkomt onnodig transport. Zo draagt NADUVI bij aan een duurzame ontwikkeling.

Meer informatie of reserveringen: NADUVI.com

Reacties