string(1) "p"

Meubelstoffering

Wilt u uw stoelen in een klassieke stijl laten stofferen? Of bent u uw landelijke bank zat?

Meubelstoffering van klassieke tot moderne meubelen

Voor meubelstoffering is Meubelstoffeerderij Ruigrok uw beste partner. Wij staan al jaren bekend om onze vakmanschap in meubelstoffering in de omgeving van Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Rhoon en Rotterdam. Of het nu gaat om landelijk, klassiek of modern, bij Meubelstoffeerderij Ruigrok is altijd dé meubelstoffering te vinden die bij u past. Weet u niet welke stijl het beste in uw woning past? Ons team adviseert u graag over de vele afwerkingen, leersoorten en stoffen. Bezoek onze showroom en krijg een sfeerimpressie van onze meubelstoffering.

Collectie

Meubelstoffeerderij Ruigrok beschikt over een uitgebreide collectie meubelstoffering waarmee wij alle soorten meubels kunnen stofferen zoals stoelen en banken in:

woonkamers
boten
caravans
kantoren
restaurants
Wanneer stof na enkele jaren er versleten of oud uit ziet, laten wij het er door meubelstoffering weer als nieuw uit zien. Wilt u de rand van uw bank laten bekleden met knoopjes? Ook geen probleem. Geef uw wensen door en het team van Meubelstoffeerderij Ruigrok voert het voor u uit.

Repareren

Naast meubelstoffering van oude, versleten meubelen kunt u bij ons ook terecht voor het repareren van schade. Er zijn talloze mogelijkheden om uw meubilair er weer als nieuw uit te laten zien. Wij combineren creativiteit met kennis en ervaring en kunnen zo zelfs het meest exclusieve model herstellen.

Wilt u uw meubels herstofferen of renoveren? Maak dan een afspraak met Meubelstoffeerderij Ruigrok. Wij richten ons op meubelstoffering voor zowel de particulieren als zakelijke markt.