Met glans geslaagd: de no. 14 kasten van now! by hülsta

Van neutraal naar opvallend: de no. 14 collectie van now! by hülsta kan het allemaal.

15 Juli 2019

Je past de wandmeubels en buffetkasten namelijk aan naar believen. Gaande van kleur tot houten en glazen accenten: no. 14 straalt steevast speelse klasse uit.

Puzzelen met wandmeubels

De collectie heeft zowel witte of grijze wandmeubelen met een high gloss afwerking, als customizable wandkasten met hout of kleurtjes (wit, zijdengrijs, blauw, rood). Daarnaast zorgen glazen accenten met onderbelichting voor een opvallend detail. Diezelfde stijl kan doorgetrokken worden naar de buffetkasten waar je ook hout/kleur/glazen accenten kan toevoegen voor een uniform geheel.


Basis buffetkast, wit met glossy afwerking. Prijs op aanvraag.

Glossy look

De buffetkasten met gloss zijn een luxe toevoeging aan je woonkamer of eetkamer. Ga voor plain white of voeg ook hier glazen, hout of kleuraccenten toe. De rode planken ook van no. 14, zijn verkrijgbaar in tal van kleurtjes. hülsta zet alles in voor een stilistische eenheid in huis.


De no. 14 buffetkast in witte en zijdengrijze afwerking met glazen, houten en gekleurde accenten.


Vrijstaande witte kast + rode column. Prijs op aanvraag.

'Night at the museum'
De vrijstaande kasten van hülsta zijn op hun beurt echte eyecatchers in je interieur. Beschikbaar in wit, grijs, blauw of rood. Niet in hout zoals bovenstaande modellen.

 

De kasten hebben ruime opbergruimte en de mogelijkheid om items uit te stallen dankzij een glazen accent met stijlvolle verlichting. Extra ruimte vind je in de column die naast zijn praktisch nut ook een esthetische meerwaarde heeft.

Finishing touch
Verliefd op collectie no. 14? We get it: daarom gaat hülsta nog verder. no. 14 bevat ook nachtkastjes opnieuw met glossy accent en volledig customizable.

Reacties