Profielfoto van Innosleeps.com
Innosleeps.com
Jan van Galenstraat 45, 1056BH Amsterdam
maandag
10:00 - 18:00
dinsdag
10:00 - 18:00
woensdag
10:00 - 18:00
donderdag
10:00 - 18:00
vrijdag
10:00 - 18:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
10:00 - 17:00

Maximaal genieten, met het minimale ruimte

Hoe je een kleine ruimte kan omtoveren tot een complete woon- en slaapkamer!

Steeds vaker wordt er gekozen voor een kleinere woonruimte, TinyHouses zijn nooit zo populair geweest als nu. Ook leven wij een stuk bewusten met zijn allen, het hebben van een groot landhuis is niet meer zo doorgaans als vroeger.

Vooral in de grote steden, worden kleinere appartementen en studio's aan een lopende band gebouwd. Eerder werd een "gemiddeld" appartement uitgerust met een woonkamer, een keuken, en 3 slaapkamers. Tegenwoordig, moet je van geluk spreken als je 2 slaapkamers tot je beschikking hebt.

Hierdoor heb je vaak te maken met keuzes voor het indelen van je woning. Sommige kunnen lastig zijn, hoe deel je bijvoorbeeld een studio in als je er voor een langere tijd wil wonen? Wat wij vaak zien is dat er vaak voor een slaapbank gekozen wordt, of bij sommigen gewoon een bed in de woonkamer staat.

Beide gevallen zijn niet ideaal als je voor zowel goede nachtrust en ruimtelijk design in je woning gaat.

Met de INVENTO SOFA MAX kun je beide kanten op!


Hoekbank

De INVENTO SOFA MAX beschikt over een hoekbank, dit is het eerste deel van dit product. Met de hoekbank zorg je voor een strakke invulling van je ruimte. Hiermee kun je een lounge van maken, met een televisie, audiosysteem en aankleding. De hoekbank is geschikt voor 3 of 4 personen en beschikt over een extra opslagruimte in de chaise lounge.


Opklapbed
Het opklapbed is de INVENTO 14(200x160) of de INVENTO 01(200x14), beide zijn te combineren met de SOFA MAX constructie. Dit is natuurlijk een parel die zich al jaren geleden heeft bewezen als een van de beste opklapbedden in Europa. Door een verende lattenbodem slaap je net zo comfy als op een normaal bed. De keuze van het matras ligt natuurlijk ook bij jou, het mooie aan het INVENTO-collectie is dat je vrijwel ieder type matras erop kan zetten. Daarmee kies je je eigen comfort. 


Kast
Tenslotte zit in deze constructie ook een kast, hiermee biedt de SOFA MAX mogelijkheid tot extra opslag, en aankleding van je ruimte. Vanwege een leuke opstelling in de planken van de kast, kun je dit erg gezellig aankleden door bijvoorbeeld: boeken, foto's, kunst..


Mechanisme
Het mechanisme is op gasveren, hiermee kun je erg gemakkelijk je hoekbank omtoveren tot een volwaardig tweepersoons bed. Het matras, beddengoed, dekens en kussens kunnen allemaal in de kast blijven liggen tijdens het in en uitklappen. Hiermee hoef je als een dagelijkse gebruiken hier geen zorgen meer over te maken!

Binnen enkele dagen geregeld..

De INVENTO opklapbedden zijn uit eigen productie, dit zorgt ervoor dat wij snel zijn wat betreft de levering. We beschiken tot een eigen voorraad en kunnen daardoor vaak binnen enkele werkdagen bij u thuis leveren (uiteraard op afspraak).

Er zijn verschillende kleur mogelijkheden, zo proberen wij voor ieder wat wils aan te bieden. Mocht uw gewenste kleurstelling er niet bij staan? Dan horen wij dat graag!

Garantie en service geregeld door Moderndreams, wij produceren, leveren en doen de nazorg. Hiermee heeft u altijd een korte route als er vragen zijn.

Bekijk de INVENTO SOFA MAX online bij ons in de webshop, of kom langs bij ons in de showroom om de INVENTO SOFA MAX te ervaren.

Tot snel!

Team Moderndreams