Kerst was nog nooit zo knus

De winter komt eraan, wat vaak gelijk staat aan koude en donkere dagen.

13 November 2019

Of je nu een avondje thuis bij het haardvuur zit, of gasten ontvangt voor de naderende feestdagen: zolang het binnen maar warm en gezellig is! Met Ethnicraft en Notre Monde creëer je dit najaar het ultieme knusse interieur.

Samen op de bank

Ethnicraft's N701 is de ideale bank om je gezellig in te nestelen. Dankzij z'n modulaire karakter en elementen in meerdere maten en hoeken kan de hele familie aanschuiven! Nu hij dit najaar ook nog eens verschijnt in een nieuwe, warme karamel kleur zal de N701 gegarandeerd nóg meer harten veroveren.

Dekentje erbij

Over 'harten veroveren' gesproken: Ethnicraft lanceert in november voor het eerst haar eigen homeware. De eerste collectie, 'Refined Layers', getuigt meteen van het feit dat het merk ook hier uitblinkt in kwaliteitsvol design. De geweven kussens en plaids bieden immers voor ieder wat wils: zowel de eclectische printliefhebber als strakke minimalist vindt z'n gading.

Fluwelen feel

Notre Monde ademt dan weer bohemian luxe. De 'swivel chair', één van hun grootste pronkstukken, belichaamt waar het lifestyle merk voor staat. Denk: opvallende kleuren, weelderige materialen en luxueuze accenten. Beschikbaar in roze, goud en aqua: stuk voor stuk kleuren die de aandacht trekken. Al speelt het zachte fluweel daar zeker ook een rol in. Voeg daar nog eens een 360° draaiende metalen basis aan toe in rosé goud en je waant je op een echte wolk.

Dubbele dienbladen 

De handgemaakte dienbladen van Notre Monde blijven indruk maken. Ze bestaan in tientallen prints en kleuren en hebben stuk voor stuk een hoog eyecatcher-gehalte. Zo ook de nieuwe Urban Geometric designs die geïnspireerd werden door art deco, architectuur en de seventies.

Bovendien zijn de trays multi-inzetbaar - ideaal tijdens de feestdagen. Zo kan je ze gebruiken voor hun oorspronkelijke doeleind als dienblad, om ze vervolgens te laten staan als volwaardige salontafel.

Bezoek onze website voor meer informatie: WWW.KINGGEORGE.LAND

Reacties