array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(11) "blokvorm.nl" ["path"]=> string(33) "/portfolio_page/woonhuis-5-gouda/" }
Partner

Blokvorm Architectuur

Blokvorm Architectuur staat voor ontwerpen in de breedste zin van het woord. Multidisciplinair ontwerpen, van deurkruk tot complexe gebouwen en van kunstwerken tot meubels

Interieur ontwerp

Renovatie woonhuis

Compleet gemoderniseerde woning te Gouda

De opdrachtgevers zijn de eerste bewoners van het pand en wonen er met veel plezier. Na uitvoerig te hebben rondgekeken naar een andere woning in de omgeving hebben ze toch besloten om te blijven, maar dan moest de woning wel helemaal worden aangepast aan hun huidige woonwensen.

De woning is in zijn geheel gemoderniseerd en voorzien van een nieuw interieur. De bewoners hadden de wens om de woning te voorzien van een strak interieur met behoud van een huiselijke sfeer.

De woonkamer is ondermeer voorzien van een strakke gashaard en maatwerk kasten. De vloer is uitgevoerd in een gietvloer en de wanden zijn strak afgewerkt met stuc. Het kleurpallet is voorzien van rustige natuurlijke tinten met af en toe een accent okergeel. Verder is het verlichtingsplan geheel gewijzigd en voorzien van led armaturen en aangesloten middels domotica. Hierdoor is het mogelijk om de vele kunstwerken goed uit te lichten en komen ze mooi tot hun recht. Het grote ronde vloerkleed zorgt voor een intieme zithoek. Alle deuren zijn vernieuwd en voorzien van modern hang- en sluitwerk. Verder zijn de badkamer en de toiletruimtes vernieuwd en alle vloer-, raam- en wandafwerking vervangen. De woning heeft door dit alles een enorme upgrade ondergaan en voldoet hierdoor weer helemaal aan de wensen van de bewoners.

Meer lezen over
'Interieur ontwerp'?

meer van deze professional

Compleet vernieuwd interieur showroom

Renovatie van de showroom waardoor een compleet nieuw i...

XL tafel

XL tafel die de eetkamer met de woonkamer verbindt

Roomdivider 

Roomdivider met haard en tv meubel

Toon alle 10 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.