string(1) "p"

Eikenhouten tafel

Net verhuisd? Of gewoon toe aan iets nieuws? Een nieuwe eiken tafel als pronkstuk in het midden van je eetkamer maakt al snel het verschil!

Een eikenhouten eettafel oogt stijlvol in een modern interieur, maar is ook een sfeervolle toevoegin

Is industrieel jouw stijl? Combineer dan een eikenhouten tafelblad met een robuust stalen onderstel voor een stoere look.

EIKEN TAFEL OP MAAT
Iedere eetkamer is natuurlijk anders. Daarom maakt Woodville het mogelijk om naast het standaard assortiment ook een eiken tafel op maat te laten maken. Heb je jouw droomblad gevonden, maar had je eigenlijk een ander onderstel in gedachten? Geen zorgen, we zijn bereid om je te helpen. Onze meubelmakers maken de eiken eettafel die perfect bij jouw interieur aansluit. Geef dus vooral jouw wensen en eisen aan tijdens het doen van een aankoop. Wij denken graag met je mee.

De tafels van Woodville worden standaard geleverd met een volledig beschermende matte transparante lak. Gaat er tijdens een borrel per ongeluk een glaasje rode wijn overheen? Dan hoef je niet te vrezen voor een blijvende vlek in het blad. Niet alleen wordt het tafelblad afgewerkt met een beschermende coating, onze ervaren meubelmakers behandelen ook het staal om roestvorming te voorkomen. Je unieke pronkstuk voor in de eetkamer blijft dus jarenlang in originele staat!

Indien je op zoek bent naar een blad met een washing, kan er gekozen worden voor een white-wash, grey-wash of black-wash. Deze worden uiteraard ook afgewerkt met een beschermende transparante lak. Kijk op de pagina behandelingen voor meer informatie hierover.

EIKEN TAFEL MET HOUTEN OF STALEN TAFELPOTEN
Ons assortiment is inmiddels uitgebreid en bestaat uit diverse nieuwe producten. Iedere tafel is uniek en kent zijn eigen karakter en charme. Hoe kies je dan? Een aantal tips van Woodville:

  • Komt er bij jou veel bezoek over de vloer? Dan is tafel Superstar Eiken iets voor jou. Door de spinpoot in het midden van de tafel, heb je geen last van tafelpoten tussen je benen en schuif je gemakkelijk nog een extra stoel aan.
  • Hetzelfde geldt voor tafel Superstar boomstamblad Trunk. De plaatsing van het onderstel in het midden van de tafel maakt de indeling ruimtelijker. Tafel Superstar is dankzij het unieke eiken boomstamblad een echte sfeermaker voor je interieur!
  • Tafel XAV eiken heeft een strak eiken tafelblad van 4 cm dik. De stalen X-poten maken de eiken tafel strak en karakteristiek.
  • Op zoek naar een eettafel met trapeze poten? Kijk dan eens naar de eiken tafel TROY. De tafelpoten kunnen ook worden gepoedercoat om zo een optimale bescherming te bieden.

NEEM CONTACT OP OF KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM
Wil je onze eiken eettafels liever eerst live zien of heb je andere vragen? Neem contact op of kom langs in onze showroom! Bij eventuele vragen kun je contact opnemen door te bellen naar 040 – 71 12 495 of een e-mail te sturen naar info@woodville.nl.