Foto: next125_Trolley.jpg

Dubbel succes: next125 Trolley wint twee topklasse designprijzen

De laatste tijd is het steeds vaker zo dat de keuken één geheel vormt met de direct aangrenzende eet- en woonruimte.

De sympathieke trolley, verkrijgbaar als keuken-, serveer- of barwagen, is de trotse ontvanger van twee topklasse designprijzen: de Best of Interior Award en de German Design Award.

Dit verhoogt ook de vraag naar multifunctioneel meubilair dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. De next125 trolley biedt een oplossing voor verschillende behoeften en eisen. De toekenning van twee felbegeerde designprijzen bewijst dat deze aantrekkelijke metgezel duidelijk voldoet aan de tijdgeest.  

De Best of Interior Award, de belangrijke prijs voor interieurarchitecten en -ontwerpers, werd dit jaar voor de zesde keer uitgereikt samen met de partners 'Schöner Wohnen', 'Bund Deutscher Innenarchitekten', 'BOLD' en 'Stein|Salon'. Daarnaast werden 13 innovaties bekroond als producten van het jaar – waaronder de next125 trolley. 

Ook de jury van de German Design Award was overtuigd van de unieke vormentaal van de multifunctionele keukenhulp: "Duidelijk geproportioneerde vormen, rechte lijnen en het contrast van donkere kleuren met houten applicaties zorgen voor een exclusieve, hoogwaardige esthetiek. Een praktische bijzettafel op wieltjes, die dankzij een elegant opgelost functioneel ontwerp bijzonder veel opbergruimte biedt en ook bij volledige belading niet overladen aandoet", luidde de reden voor de onderscheiding van de wagen in de categorie 'Excellent Product Design Kitchen'. 

Meer van Next125
Reacties