Foto: swopper-gezond-thuiswerken

De Swopper: gezond thuiswerken

Als je thuis aan het werk bent zit je veel van die tijd achter je bureau. Misschien wel meer dan waar je je bewust van bent.

Je weet ook vast al wel dat het niet goed is om langdurig inactief te zitten. Er zijn zelfs studies die aantonen dat de hele dag stilzitten in een kantoorruimte nog erger is dan roken. Wat erger is, is dat deskundigen zeggen dat je de zitschade tijdens het thuiswerken niet kunt compenseren door te gaan sporten in de avond. Een goede manier om meer beweging te krijgen thuis achter je bureau, is door gebruik te maken van een swopper.

Wat is een Swopper?

Een Swopper kun je zien als een soort ergonomische kruk. Het zitvlak zit vast op een veersysteem waardoor je nooit stil zit. Je bent steeds in beweging. Doordat je continu van houding wisselt op deze ergonomische kruk blijven de spieren actief en neemt de stabiliteit in de rug toe. Door het speciale 3D veersysteem en door het ontbreken van armleuningen blijf je in beweging met de Swopper.

Voordelen van Swoppers

Op de Swopper ben je constant in beweging, hierdoor creëer je een actieve zithouding, waardoor je langer geconcentreerd kunt werken en productiever blijft. Doordat je constant in beweging bent, worden ook je rug- en buikspieren getraind, dit kan rugklachten voorkomen. Door het ontbreken van een rugleuning wordt de rug getraind en behouden de tussenwervelschijven hun elasticiteit. Het bewegen op de Swopper zorgt niet alleen voor betere prestaties, het is ook gezond! De Swopper stimuleert lichaamsbeweging door het 360 graden aandrijfgedeelte en het speciale veersysteem. Hierdoor volgt de Swopper altijd de bewegingen van het lichaam en helpt dat goed tegen het voorkomen van rugklachten. Naast de ergonomische reden om een Swopper kruk aan te schaffen is het ook een echte eyecatcher op kantoor of thuiswerkplek.

Thuiswerk verbeteren met Swopper

Wil je nou ook je thuiswerkplek inrichten met de stijlvolle Swopper? Wil je ook profiteren van alle voordelen van de Swopper? De Swopper ondersteunt en stimuleert actief en gezond zitten met regelmatige houding wisselingen. Geen gespannen zithouding of rugpijn, maar in ruil daarvoor een betere lichamelijke gezondheid, meer comfort en minder klachten. Kies er ook voor om op je thuiswerk te verbeteren. Ergokruk is de specialist in Swoppers, profiteer gelijk van alle voordelen van de Swopper.

Reacties