Partner

ARTYX Interieurproducties

Artyx interieurproducties ontwerpt designmeubelen op maat in iedere gewenste breedte hoogte en diepte. Samen met jou stelt Artyx het ideale meubel samen en bepalen ze functie en kleur. Op onze website www.artyx.nl staan duizenden afbeeldingen en honderden modellen die je naar eigen inzicht kunt wijzigen. Ook kun je een bezoek brengen aan de showroom om daar samen met een adviseur een ontwerp te maken en de modellen te bekijken.

MEER TONEN

bergkast exceptional 300

Bergmeubel EXCEPTIONAL 300 is een zwevend wandmeubel op maat gemaakt. Door de grote ophanghoogte neemt de bergkast minder plaats in maar beschikt u wel over een enorme bergruimte op kijkhoogte. De EXCEPTIONAL is leverbaar in zes verschillende materiaalsoorten.

produktinformatie

De EXCEPTIONAL 300 is zowel zwevend als op een plint leverbaar. De indeling van de kast in eenvoudig zelf aan te passen dmv de verstelbare legplanken.

Naast de zeer exclusieve ACRYL uitvoering is er ook de voordelige krasvaste hoogglans van DUROPAL.In de meubelspuiterij van ARTYX kunnen wij tevens iedere kleur scannen en spuiten,

Ontwerp samen met ons jouw perfecte exceptional op maat.

showroom

In de ARTYX showroom naast de meubelmakerij hangen 5 exceptionals in diverse uitvoeringen. Maak een afspraak wanneer je samen met ons een gratis ontwerp / advies wilt.

Bel met ARTYX.: 0594-529 219  /  06- 5090 1874

Bezoek onze website www.artyx.nl met honderden designkasten

Meer lezen over
'bergkast exceptional 300'?

meer van deze professional

design dressoir AVS 300

AVS 300 design dressoir op maat met ingebouwde sound...

tv-meubel inspira 275

De INSPIRA van ARTYX is een audiomeubel met spe...

Zwevend meubel

Voor designmeubilair op maat moet je bij ARTYX zijn. Gr...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.