string(1) "p"

Witte houten jaloezieën

Witte houten jaloezieën zijn stijlvol en decoratief! Wij maken ze voor u op maat en leveren ze aan huis af. Ontwerp ze helemaal naar uw persoonlijke stijl!

Verschillende houtsoorten

Houten jaloezieën koopt u bij INHUIS Plaza! We hebben verschillende houtsoorten, van modern tot exclusief en staan bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit komt omdat wij onze houten jaloezieën op maat laten maken in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij u altijd de scherpste prijs aanbieden! 

Onze moderne houten jaloezieën worden gemaakt van Basswood. Deze houtsoort is ook wel bekend als Lindehout. De Basswood jaloezieën worden gelakt met zijdeglans voor een strak en modern effect. Het Lindenhout is zeer geschikt voor jaloezieën vanwege de fijne nerf en gelijkmatige opbouw. Vanwege de lichte en egale houtstructuur zijn de houten lamellen eenvoudig te onderhouden en kunnen deze strak geverfd worden. Onze moderne houten jaloezieën zijn enorm populair en worden op een speciale manier gezaagd, waardoor deze niet kromtrekken. 

De classic houten jaloezieën zijn gemaakt van abachi hout. Abachi is een lichte houtsoort met een houtstructuur die u terugziet in de houten lamel. De abachi houten jalozieën 25 mm zijn verkrijgbaar in houttinten zoals Pecan, Kersen, Rosehout, Mahonie, Kastanje, Walnoot, Wenge en Beuken. Naast deze houttinten bieden wij ook de kleuren wit en olijf aan. De onderlijst en de houten sierkoof van de classic houten jaloezie 25mm worden klassiek afgewerkt.

De bamboe houten jaloezieën onderscheiden zich door de houtsoort. De jaloezieën zijn gemaakt van bamboe, het meest duurzame houtsoort dat geleverd kan worden. Dit komt doordat bamboe sneller groeit dan andere bomen en dus in grote aantallen kan worden geproduceerd. De jaloezieën zijn heel licht van gewicht, maar heel sterk. Omdat de 25mm bamboe jaloezie zo licht van gewicht is, is deze houten jaloezie eenvoudig te bedienen.

Heeft u een traditioneel of klassiek interieur? Dan passen de witte houten jaloezieën op maat van INHUIS daar perfect bij. Deze zijn namelijk gemaakt van Abachi hout, een loofhoutsoort uit West-Afrika. Abachi komt uit tropisch West-Afrika en wordt ook wel Wawa of Samba genoemd. Het is een stabiele houtsoort.

25 mm, 50 mm of 70 mm brede lamellen

Onze houten jaloezieeën zijn ook in verschillende lamelbreedtes te kiezen. Kiest u voor subtiele smalle lamellen van 25 mm breed of wilt u juist de stoere, robuuste 70 mm brede lamellen? Onze 50 mm brede lamellen zijn op dit moment het meest populair, omdat ze in elk type interieur passen! 

Ladderkoord of ladderband?

Kiest u voor een subtiel ladderkoord of een stijlvolle ladderband? En wist u dat u de ladderband ook in een contrasterende kleur kunt kiezen? U kunt bij INHUIS Plaza uw houten jaloezieën helemaal op maat samenstellen, zodat uw raamdecoratie perfect past bij uw woonstijl en uw smaak. Behalve de houtsoorten, de kleuren en de uitvoering kunt u de houten jaloezieeën zelfs elektrisch bestellen! Daarnaast kunt u uw product helemaal afmaken door uit drie verschillende koordgewichtjes te kiezen. 

Zelf meten of montageservice

U kunt de houten jaloezieën bij ons op maat bestellen en zelf monteren, of u kunt kiezen voor onze professionele montage-service. Wanneer u zelf uw producten wilt monteren leveren wij hier natuurlijk een duidelijke montagehandleiding bij. Kijk hiervoor op onze website bij het product van uw keuze en klik op 'technische specificaties'. 
Wanneer u kiest voor onze montageservice is de levertijd doorgaans een weekje langer, maar dan weet u zeker dat onze ervaren monteur uw product helemaal perfect voor u installeert. Maak voor meer informatie gerust een afspraak met één van onze specialisten.