string(1) "p"

Rolgordijnen op maat

Stel rolgordijnen op maat samen uit het assortiment van 2020. Configureer je rolgordijn het zoals jij het graag ziet.

Transparante tot verduisterende rolgordjinen

Met rolgordijnen ben je lichtinval, zon en privacy de baas. Op een effectieve wijze dragen rolgordijnen bij aan sfeer, zonwering en privacy of zelfs verduistering. 

Rolgordijnen maken we naar jouw wens op maat voor je en je kunt kiezen uit veel opties om het rolgordijn helemaal te integreren in je interieur.  Of je nu kiest voor een mooie geborstelde cassette en rand of het juist eenvoudig houdt, op onze websites Rolgordijn.com en Rolgordijnopmaat.be regel je het met enkele klikken en zie je meteen hoe aantrekkelijk onze producten in prijs zijn. Een rolgordijn van Hewo® wordt in Nederland geproduceerd en omdat je direct af fabriek bestelt, krijg je naast topkwaliteit ook hoogwaardige service en blijven je rolgordijnen goedkoop.

Losse Rolgordijnstof

Alle stof die we voor onze rolgordijnen op maat leveren, kunnen we ook los leveren. Wij hebben honderden rolgordijnstoffen op voorraad. Hiermee kun je je bestaande rolgordijnen en paneelgordijnen van een nieuwe stof en/of kleur voorzien. Perfect op maat gesneden met een zoom of onderlat naar keuze. Een duurzame oplossing die je bovendien tot 50% op de prijs bespaart!

Onze rolgordijnen worden gratis door Nederland en België aan huis geleverd met vijf jaar garantie. Neem eens een kijkje op Rolgordijn.com of Rolgordijnopmaat.be en blader eens door de vele mogelijkheden.